به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، سازمان خصوصی سازی سه شنبه هفته آینده ۱۵ اسفند ۹۶ تعداد ۵ میلیارد و ۵۳۰ میلیون و ۶۷۱ هزار و ۱۲ سهم معادل ۱۶.۶۷ درصد از کل سهام شرکت ذوب آهن اصفهان را به وکالت از صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد در فرابورس ایران واگذار میکند.
قیمت پایه هر سهم ذوب آهن در این واگذاری مبلغ ۷۵ تومان اعلام شده و شرایط واگذاری به طور نقد و یا با شرایط اقساطی به صورت ۱۰ درصد نقد و مابقی اقساط مساوی شش ماهه طی ۸ سال با نرخ ۱۳ درصد خواهد بود.
این بلوک مدیریتی سهام پیش از این در ۵ نوبت، به ترتیب در تاریخ ۲۶ آبان و ۲۹ آذر سال ۹۵ ، ۱۰تیر ۹۶ به قیمت پایه ۸۵ تومان ،۱۳شهریور ۹۶ به قیمت پایه هر سهم ۸۱تومان و ۲۰ دیماه امسال در فرابورس عرضه شد، اما هیچ مشتری برای آن وجود نداشت.
نماد معاملاتی ذوب آهن اصفهان در مهر سال ۱۳۹۰ در بازار دوم فرابورس درج شد و معاملات آن از بهمن ماه همان سال کلید خورد.
در سالهای گذشته تاکنون در چند نوبت بخشی از سهم دولت در شرکت ذوب آهن در فرابورس عرضه شده و به فروش رسیده است.
این شرکت نخستین و بزرگترین کارخانه تولیدکننده فولاد ساختمانی و ریل در ایران به شمار میرود که در سال ۱۳۴۴ پایهگذاری شده است.
به گزارش فارس ۵۶ درصد سهام ذوب آهن اصفهان در اختیار تأمین اجتماعی است و موسسه صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد ۱۶٫۷۴ درصد سهام آن را در اختیار دارد.
سپرده حضور در این رقابت نیز از سوی سازمان خصوصی سازی مبلغ ۱۲ میلیارد و ۴۴۴ میلیون و ۹ هزار و ۷۷۷ تومان است و مهلت پرداخت حصه نقدی و ارائه فرم خارج از پایاپای نیز حداکثر ۸ روز کاری از تاریخ انجام معامله خواهد بود.
عرضه سهام مدیریتی ذوب آهن اصفهان از طریق شرکت کارگزاری آپادانا با ۱۰ کد معاملاتی مشمول مالیات انجام میشود و بالاترین قیمت ثبت شده در سامانه معاملات با اعلام فرابورس مبنای ثمن معامله قرار میگیرد.
سازمان خصوصی سازی اعلام کرده هر گونه کسری ذخیره سرفصل داراییها و کسری بدهیها از جمله کسری ذخایر مالیات قطعی شده یا قطعی نشده، بیمه تأمین اجتماعی، بازخرید خدمت و سنوات پرسنل، بهره و جرائم متعلقه در قبال اخذ تسهیلات بانکی و مالی و غیره در گزارش حسابرس و بازرس قانونی و صورتهای مالی شرکت به عهده خریدار خواهد بود و هیچ گونه ادعایی در مورد کسری و اضافی ارقام نخواهد داشت.
در عین حال سازمان خصوصی سازی نیز هیچ گونه تعهدی در قبال مبالغ فوق نخواهد داشت. در ضمن موارد مذکور مشمول بند هـ ماده ۹ دستور العمل اجرایی نحوه تنظیم قراردادهای واگذاری موضوع شماره ۲۲۳۹۱۳ مورخ ۱۸ فروردین ماه ۱۳۸۸ نخواهد بود و خریدار در صورت ابهام در هر یک از سر فصل حسابها میتواند درخواست اسناد و مدارک مربوطه را بنماید.
کسب اطلاعات کافی و وافی از وضعیت مالی ،اقتصادی، فنی و حقوقی شرکت مورد واگذاری قبل از تاریخ انجام معامله بر عهده خریدار است. خریدار بعد از واگذاری حق هیچ گونه ادعا علیه سازمان خصوصی سازی به استناد نداشتن اطلاعات لازم از اسناد و صورتهای مالی ،اقتصادی،فنی و حقوقی و آخرین وضعیت حسابها و موراد اعلامی و اطلاعات دیگر مربوط به سهام مورد معامله و شرکت مربوطه را ندارد.
سازمان خصوصی سازی به موجب ماده ۴۳۶ قانون مدنی در فرض وجود عیب از عیوب تبری کرده و خریدار هیچ گونه حقی از جمله حق رجوع به سازمان خصوصی سازی را نخواهد داشت.
خریدار قیمت پیشنهادی جهت خرید سهام را بر اساس اختیارات خود طی فرایند رقابتی ارائه مینماید و خریدار با شرکت در مزایده ،کلیه خیارات به خصوص خیار غبن ولو فاحش را از سوی خود سلب و ساقط نموده و این موضوع در قرار داد مربوطه نیز درج خواهد شد.
در این واگذاری ،خریداران قبلی سهام بلوکی اقساطی از سازمان خصوصی سازی که در اجرای قراردادهای منعقده اقساط آنان معوق شده تا تسویه بدهیهای قبلی، حق شرکت در رقابت و خرید مجدد سهام را نخواهند داشت.
مؤسسات و نهادهای عمومی غیر دولتی و شرکتهای تابعه و وابسته به آنها موضوع ماده ۵ قانون محاسبات عمومی مصوب ۱۳۶۶ و اصلاحات بعدی آن که متقاضی خرید سهام میباشند متعهد میشوند موضوع قانون اصلاح مواد ۱و۶و۷ قانون اجرای سیاستهای کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و اصلاحان بعدی آن را در مورد سقف مجاز حق مالکیت مستقیم و غیر مستقیم سهم بازار هر کالا و یا خدمت رعایت نموده و در زمان معامله مشمول آن نباشند.
در عرضههای فرابورس ، کارگزار در صورتی مجاز به ورود سفارش خرید به سامانه معاملاتی است که معادل سه درصد ارزش سهام موضوع معامله بر اساس قیمت پایه سهام را به عنوان سپرده شرکت در رقابت جهت تضمین تعهدات بطور نقد یا به صورت ضمانت نامه بانکی بدون قید و شرط از مشتری دریافت و حسب مورد به حساب شرکت سپردهگذاری مرکزی اوراق بهادار و تسویه وجوه واریز و یا ارائه نماید.
منبع: فارس
دیدگاهتان را بنویسید