×

تغییرات وبصادر پس از تغییر مدیرعامل

  • کد نوشته: 179889
  • ۰۳ اسفند ۱۳۹۸
  • ۰
  • بررسی صورت مالی چند سال اخیر بانک صادرات نشان می‌دهد، وبصادر با شناسایی زیان در سال‌های متمادی عملکرد جالب توجهی نداشته است. صادرات در سال ۱۳۹۴ زیان خالص ۱.۹ هزار میلیارد تومانی شناسایی کرد و این روند شناسایی زیان تداوم داشت و در سال مالی ۹۷ به رقم ۲.۴ هزار میلیارد تومان رسیده است. بنابراین زیان خالص بانک صادرات طی چهار سال رشد قابل توجه داشته است. اما بر اساس تصمیمات مجمع عمومی فوق العاده مورخ ۱۳۹۷/۱۲/۲۱ افزایش سرمایۀ وبصادر از مبلغ ۵۷,۸۰۰,۰۰۰ میلیون ریال به‌ مبلغ ۱۷۵,۳۵۳,۹۷۲ میلیون ریال، در مرجع ثبت شرکت ها به ثبت رسید و زمینه از بین رفتن زیان شرکت را به وجود آورد و وبصادر از ماده ۱۴۱ قانون تجارت خارج شد.

    تغییرات وبصادر پس از تغییر مدیرعامل
  • به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، در سال ۹۶ با تغییر مدیرعامل بانک صادرات اولین وعده مدیرعامل جدید بازگشایی نماد بانک صادرات بود که به سرعت تحقق یافت. در آن سال که اوج تغییر و تحولات بانکی در حال رخ دادن بود و مدیرعاملان بسیاری از بانک‌ها به جهت تغییرات بنیادی در ساختار سیستم بانکی تعویض شدند بانک صادرات نیز حجت اله صیدی مدیر باسابقه بازار سرمایه را به سمت مدیرعاملی این بانک منصوب کرد. صیدی که از سال ۸۸ تا ۹۰ عضویت در هیئت مدیره بانک صادرات را در کارنامه کاری خود داشت و پس از مدیرعاملی یک شرکت سرمایه‌گذاری را عهده‌دار شده بود به خوبی به فضای بازارهای بانکی و مالی آشنا بود و توانست با قدم‌هایی که در جهت کنترل هزینه‌ها و استفاده بهینه از دارایی‌ها برداشت سکان بانک صادرات را در دست بگیرد.


    پس از آنکه از سال ۹۶ قدم‌های بهبود شرایط بانک صادرات و خروج از زیان در دستورکار قرار گرفت اولین گام اساسی در جهت عملیاتی شدن این تصمیم افزایش سرمایه ۲۰۳ درصدی از محل تجدیدارزیابی دارایی‌ها بود که در روزهای پایانی سال ۹۷ به ثبت نهایی رسید و مسیر بانک برای سودآوری در سال ۹۸ هموارتر شد.


    با خروج بانک صادرات از شمولیت ماده ۱۴۱ برنامه بانک در جهت استفاده بهینه از منابع و مصارف به جهت رسیدن به سوددهی عنوان شد.


    افزایش سرمایه و خروج از زیان


    با افزایش سرمایه بانک صادرات از مبلغ ۵۷۸۰ میلیارد تومان به حدود ۱۷,۵۳۵ میلیارد تومان در پایان سال ۹۷ شاهد خروج بانک از روند زیان‌دهی بودیم.


    همان‌گونه که در نمودار ذیل مشخص است زیان ۱۰۶۸ میلیارد تومانی پاییز ۹۷ به سود حدود ۳۵ میلیارد تومانی در پاییز ۹۸ رسیده است.


    1


    تراز درآمدی وبصادر در شهریور سال جاری مثبت شد


    با رشد قابل توجه درآمد حاصل از تسهیلات اعطایی، تراز درآمدی وبصادر دستخوش تغییرات اساسی شد. به طوری که تراز درآمدی وبصادر از ابتدای سال تا انتهای مرداد همواره در محدوده منفی قرار داشت و در تیر و مرداد به منفی‌ترین حالت خود در سال جاری رسید، اما با توجه به رشد درآمد وبصادر، تراز درآمدی برای اولین بار در شهریور ۹۸ مثبت شد و به ۲.۵ میلیارد تومان رسید. این تراز درآمدی مثبت نشان می‌دهد، درآمد وبصادر نسبت به هزینه‌ها پیشی گرفته است.


     خلاصه عملکرد ۹ ماهه


    خلاصه عملکرد مالی وبصادر در ۹ ماه گذشته نشان می‌دهد درآمدهای مشاع این شرکت ۱۷ درصد و درآمدهای غیر مشاع ۲۸ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد داشته‌اند. از مجموع ۱۳,۷۰۹ میلیارد تومان درآمدهای مشاع بانک ۲۲۸۷ میلیارد تومان سهم بانک بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد ۷۳ درصدی را نشان می‌دهد.


    با توجه به خارج شدن شرکت از روند زیان‌دهی و تبدیل شدن زیان خالص ۲۰۰۸.۵ میلیارد تومانی به سود خالص ۸۸ میلیارد تومانی در پایان دوره ۹ ماهه به ازای هر سهم سود خالص ۵ ریالی محقق گردیده است.


    2

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *