به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، یگان تک تیرانداز از جمله یگانهای موفق ارتش یمن و انصارالله در مقابله با مزدوران و شبه نظامیان ائتلاف سعودی به شمار می رود، چرا که از دقت بالایی در عملیات هدفگیری برخوردار است.
در همین راستا، یگان تک تیرانداز ارتش یمن و انصارالله روز چهارشنبه موفق شدند ۱۳ «مزدور» وابسته به ائتلاف سعودی را در مناطق مختلف محور صراوح استان مارب هدف قرار دادند.
به گزارش المسیره، نیروهای تک تیرانداز یمنی دیروز(سه شنبه) نیز هشت نفر از شبه نظامیان را در مناطق مختلف محور صراوح از پای درآوردند.
عملیاتهای تک تیراندازان یمن در جبهه های داخلی و مرزی این کشور از ابتدای سال جدید میلادی افزایش پیدا کرده است و تاکنون دهها نفر از نظامیان ارتش عربستان و شبه نظامیان ائتلاف سعودی کشته شدند.
یگان تک تیرانداز ارتش یمن و انصارالله طی ماه گذشته میلادی (ژانویه سال ۲۰۱۸)، ۷۲ نظامی سعودی و ۱۷۴ شبه نظامی ائتلاف سعودی را از پای درآوردند.
واحدهای نظامی یمن اعم از موشکی، توپخانه ای و تک تیرانداز بارهای اعلام کردند که تنها در صورتی، عملیات مقاومت خود را متوقف می کنند که حملات هوایی عربستان که حدود سه سالی است به طور متوالی ادامه دارد، متوقف شود.
از ابتدای بمباران و حملات عربستان سعودی و ائتلاف آن به یمن در مارس ۲۰۱۵ تاکنون بیش از ۳۶ هزار غیرنظامی یمنی کشته و زخمی شدهاند.
منبع: فارس
دیدگاهتان را بنویسید