×

ادغام گمرک و سازمان توسعه و تجارت در آینده

  • کد نوشته: 18401
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۶
  • ۰
  • سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: طرح دوفوریتی برای ادغام سازمان توسعه تجارت و گمرک ایران در راستای کاهش موازی کاری تهیه شده است و در هفته جاری به هیئت رئیسه مجلس تقدیم می شود.

    ادغام گمرک و سازمان توسعه و تجارت در آینده
  • به گزارش پایگاه خبری “بااقتصاد”، رحیم زارع، از تهیه طرح دو فوریتی برای ادغام سازمان توسعه تجارت و گمرک ایران خبر داد و گفت: به منظور جلوگیری از موازی کاری ها و تنزل حوزه صادرات و واردات و در راستای کوچک سازی دولت با توجه به برنامه ششم توسعه و مصوبه کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۷ طرحی توسط تعدادی از نمایندگان نوشته شده که بر این اساس دو سازمان سازمان توسعه تجارت و گمرک ایران با یکدیگر ادغام می شوند.


    سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی، عدم هم افزایی در دو سازمان توسعه تجارت و گمرک ایران را از دلایل این ادغام برشمرد و افزود: در راستای سیاست های اقتصادی مقاومتی این دو سازمان تلفیق می شود که احتمالا این سازمان ادغام شده زیر نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار می گیرد.


    رییس فراکسیون اقتصاد مقاومتی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه بسیاری از کارشناسان معتقد هستند که گمرک ایران باید زیر نظر وزارت صنعت، معدن و تجارت اداره شود، تصریح کرد: موازی کاری و عدم وحدت مدیریتی در این دو سازمان سبب سردرگمی در حوزه صادرات و واردات شده است، لذا این طرح دو فوریتی تهیه شده و در هفته جاری تقدیم هیئت رییسه مجلس می شود.


     

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *