×

افزایش روابط تجاری تهران وبخارست در پسابرجام

  • کد نوشته: 18885
  • ۱۴ اسفند ۱۳۹۶
  • ۰
  • سفیر رومانی در ایران گفت: حجم تجاری ایران و رومانی در سال ۲۰۱۵ حدود ۳۰۰ میلیون دلار بود که با افزایش روابط دیپلماتیک، این رقم افزایش یافت

    افزایش روابط تجاری تهران وبخارست در پسابرجام
  • به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، آدریان کوزیانسکی شامگاه دوشنبه در نشست صحن علنی شورای اسلامی کلانشهر اراک افزود: حجم تجاری ایران و رومانی در سال ۲۰۱۵ حدود ۳۰۰ میلیون دلار بود که با افزایش روابط دیپلماتیک، این رقم افزایش یافت.

    وی ادامه داد: سال ۲۰۱۶ با سفر وزرای خارجی و هیات های تجاری و اقتصادی ۲ کشور ایران و رومانی، اقدام های مناسبی در راستای افزایش روابط سیاسی و اقتصادی بین ۲ کشور فراهم شد.

    سفیر رومانی در جمهوری اسلامی ایران با یادآوری سفر وزیر کشاورزی و محیط زیست این کشور به ایران در سال ۲۰۱۶ گفت: وزیر کشاورزی رومانی در این سفر برای افزایش حجم تجاری ۲ کشور پیشنهاد صادرات محصولاتی شیلاتی از ایران به رومانی و صادرات گوشت گاو و گوسفند از این کشور به ایران را ارایه کرد.

    کوزیانسکی افزود: در این سفر، تفاهم نامه های مشترک محیط زیستی بین مقامات عالی رومانی و ایران منعقد شد.

    وی ادامه داد: سال گذشته تلاش های بسیاری برای برگزاری نشست کمیسیون اقتصادی ایران و رومانی در بخارست انجام شد که به دلایلی این مهم محقق نشد.

    سفیر رومانی در جمهوری اسلامی ایران گفت: تلاش برای برگزاری این رویداد اقتصادی مهم در آینده نزدیک و با همکاری طرف های ایرانی در بخارست در دستور کار قرار دارد.

    کوزیانسکی افزود: ظرفیت های بسیاری برای تقویت روابط تجاری بین تهران و بخارست وجود دارد و سفر به استان مرکزی با هدف آشنایی مسئولان تجاری ۲ کشور از واقعیت های موجود نقاط مختلف ایران و افزایش مبادلات اقتصادی انجام شده است.

    وی ادامه داد: توسعه مناسبات تجاری بین ایران و رومانی، عرصه ای برای افزایش همکاری های مشترک ۲ جانبه است.

    کاردار اقتصادی سفارت رومانی در جمهوری اسلامی ایران نیز در این نشست گفت: این سفر با هدف آغاز همکاری های مشترک اقتصادی و تجاری رومانی با نقاط مختلف ایران انجام شده است.

    رازوان واسیلیو افزود: اکنون در دوران پسابرجام زمینه های مختلفی برای افزایش فعالیت های اقتصادی و صادراتی بین ۲ کشور ایران و رومانی فراهم شده است.

    شهردار کلانشهر اراک نیز در این نشست گفت: خواهر خواندگی اراک و پیتشت رومانی، آینده روشن اقتصادی و تجاری برای این ۲شهر را به همراه دارد.

    داود تاجران افزود: با توجه به رشد علوم پزشکی و بهداشت در ایران اسلامی خواهر خواندگی این شهرها می تواند زمینه مناسبی را برای جذب توریست سلامت به کلانشهر اراک داشته باشد.

    وی ادامه داد: ایران و رومانی از مهندسان کارآزموده ای در حوزه های مختلف برخوردار هستند که می توان با بهره گیری از فناوری های موجود و توان علمی، زمینه شکوفایی کشور و استان مرکزی را فراهم کرد.

    شهر پیتشت در شهرستان ارجش در کشور رومانی واقع شده‌ و جمعیت این شهر ۱۶۸ هزار و۴۵۸ نفر است.

    کلانشهر اراک مرکز استان مرکزی است و در این شهر ۵۲۰ هزار نفر جمعیت زندگی می کنند.


     


    منبع: ایرنا

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *