×

افزایش درآمدگمرکی واردات گوشی تائیدی بر موفقیت رجیستری است

  • کد نوشته: 18975
  • ۱۵ اسفند ۱۳۹۶
  • ۰
  • مدیر کل فناوری اطلاعات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ، حمیدرضا دهقانی نیا اعلام کرد که واردات گوشی پس از آغاز طرح رجیستری افزایش یافته و این موضوع حاکی از افزایش درآمدهای گمرکی و به نوعی تائیدی بر موفقیت آمیز بودن این طرح است.

    افزایش درآمدگمرکی واردات گوشی تائیدی بر موفقیت رجیستری است
  • به گزارش پایگاه خبری “بااقتصاد”، طرح ملی رجیستری گوشیهای تلفن همراه از مهر ماه سال جاری به مرحله اجرای پایلوت گذاشته و بعد از حدود دو ماه پایش شبکه، وارد اجرای قطعی شد.



    این طرح برای مقابله با واردات غیرقانونی یا به عبارتی قاچاق این کالای ضروری به کشور وارد مرحله اجرا شد تا بتواند از حق و حقوق گمرکی دولت که سالانه بخش اعظمی از آن توسط قاچاق این بخش از دست می‌رفت، صیانت کند.



    حال با گذشت بیش از پنج ماه از اجرای این طرح، حمیدرضا دهقانی‌نیا با بیان اینکه بازار قاچاق تلفن همراه به کشور متحول شده است، اظهار کرد: مجموع ارزش واردات این کالا در فاصله بین مهر تا هشتم اسفند سال گذشته ۴۴۰۰ میلیارد ریال بود که امسال با اجرای رجیستری در این بازه زمانی، به ۹۶۰۰ میلیارد ریال رسید.



    مدیر کل فناوری اطلاعات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: این میزان واردات حاکی از رشد قابل توجه درآمدهای گمرکی از محل اجرای رجیستری گوشیهای تلفن همراه و به نوعی تأییدی بر اجرای موفقیت آمیز این طرح است.


    منبع : تسنیم


     

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *