×

آلمان استفاده از ماسک را برای شهروندان اجبار کرد/ تعداد قربانیان اروپا به ۱۰۶ هزار نفر رسید

  • کد نوشته: 191009
  • ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۹
  • ۰
  • طبق آخرین دستورات داده شده توسط دولت آلمان، شهروندان این کشور مجبور به استفاده از ماسک و دستکش در بیرون از خانه شدند.

    آلمان استفاده از ماسک را برای شهروندان اجبار کرد/ تعداد قربانیان اروپا به ۱۰۶ هزار نفر رسید
  • کرونا و اخبار مربوط به آن همچنان تیتر اول بسیاری از رسانه های اروپایی است.


    آلمان: تعطیلات تابستان امسال بدون محدودیت‌های کرونایی نخواهد بود


    جدیدترین اخبار مربوط به کرونا در اتحادیه اروپا حاکی از آن هست که “هایکو ماس”، وزیر امور خارجه آلمان در سخنانی امید شهروندان برای داشتن یک تابستان معمولی بدون محدودیت های ضد کرونایی را ناامید کرده و در سخنانی اظهار داشته است: یک فصل تعطیلات معمولی با کافه های ساحلی و کلبه های کوهستانی که همیشه وجود داشت دیگر در این تابستان نمی تواند وجود داشته باشد. این غیر مسئولانه خواهد بود.


    ماس که امروز ( سه شنبه) بعد از یک ویدئوکنفرانس با همتایان خود از اتریش، سوئیس، لوکزامبورگ و لیختن اشتاین در برلین سخن می گفت همچنین تصریح کرد که تا پایان آگوست همه مراسمات و اجتماعات همچنان ممنوع است.


    وی البته این را بعید ندانست که قبل از تابستان مرزها برای توریست ها باز شده و سفرها با محدودیت های مشخصی امکان پذیر باشد. ماسدر عین حال پیش بینی این امر را دشوار دانست.


    وزیر خارجه آلمان همچنین خواستار هماهنگی اروپایی در ادامه روند مبارزه با کرونا شد.


    در آلمان هشدارهای سفر جهانی برای توریست ها برای مقابله با شیوع کرونا تا سوم ماه می (۱۴ اردیبهشت) همچنان برقرار است. وزیر امور خارجه آلمان تاکید کرد که در پایان آوریل درباره اقدامات بعدی تصمیم گیری خواهد شد.


    اجباری شدن استفاده از ماسک در بسیاری ایالات آلمان


    ایالت هسن آلمان هم برای مقابله با شیوع کرونا استفاده اجباری از پوشش برای دهان و بینی در اماکن عمومی را در دستور کار قرار داده است.


    برلین هم استفاده از ماسک در وسایل حمل و نقل عمومی را اجباری می کند و از هفته آینده شهروندان در برلین باید در قطارها و اتوبوس ها پوششی روی دهان و بینی خود قرار دهند.


    تداوم کاهش محدودیت‌های ضد کرونایی در اتریش


    اتریش هم تداوم کاهش محدودیت های ضد کرونایی را در دستور کار قرار داده و به گفته سباستین کورتس، صدر اعظم اتریش از ۱۵ ماه می (۲۶ اردیبهشت) مدارس این کشور باید به صورت گام به گام کار خود را آغاز کنند. اماکن پذیرایی هم می توانند در این تاریخ البته تا ساعت ۱۱ مشغول به کار شوند. اماکن مذهبی هم می توانند به تدریج از قلمرو محدودیت های ضد کرونایی خارج شوند.


    اقداماتی مانند استفاده از ماسک و حفظ فاصله عمومی همچنان باید در اتریش مراعات شود.


    ارتش آلمان هم به دلیل وجود تنگناها در دوران کرونا تا به حال ۴۴۲ درخواست کمک اداری از ایالت ها و مقامات محلی آلمان دریافت کرده است.


    ایالت های اشلسویگ-هولشتاین و هامبورگ هم استفاده ازماسک و پوشش دهان و بینی برای شهروندان در اماکن عمومی را اجباری می کنند.


    مقامات ایالت تورینگن و “بادن- وورتمبرگ” هم اقدام مشابهی را در دستور کار قرار داده اند.


    نخست وزیر ایتالیا هم اعلام کرده که تا پایان هفته کاهش محدودیت های قرنطینه ای بیشتری در کشورش اعمال خواه شد. ایتالیا از حدود یک هفته پیش روند کاهش محتاطانه و تدریجی محدودیت های ضد کرونایی را در دستور کار قرار داده است.


    لغو جشن اکتبر مونیخ به عنوان بزرگترین جشنواره ملی دنیا


    جش اکتبر مونیخ هم در سال جاری میلادی به دلیل شیوع ویروس کرونا برگزار نمی شود. جشن اکتبر مونیخ که بزرگترین جشنواره مردمی دنیا محسوب می شود هر ساله حدود ۶ میلیون بازدید کننده را به خود جذب می کند.


    دولت لهستان هم تصمیم دارد پایان هفته کمک های جدیدی برای اقتصاد در مبارزه با کرونا را ارائه دهد.


    هشدار وزیر دارایی فرانسه درباره عواقب کاهش قیمت نفت در دوران شیوع کرونا


    وزیر دارایی فرانسه هم درباره عواقب کاهش قیمت نفت خام هم زمان با شیوع بحران کرونا هشدار داده و آن را تهدیدی برای اقتصاد جهانی دانسته است.


    مقامات یونان هم یک هتل در این کشور که به عنوان محل اقامت پناهندگان مورد استفاده قرار گرفته بود را به دلیل دیده شدن چندین مورد ابتلا به کرونا قرنطینه کردند. از حدود ۴۷۰ سکنه این اقامتگاه پناهندگان حدود ۱۵۰ نفر تست کرونایشان مثبت شده بود. به گفته یک مقام محلی در یونان پلیس در جلوی این اقامتگاه مستقر شده و هیچ کس حق ندارد آن را ترک کند.


    برگزاری مراسم خاکسپاری در اسپانیا به صورت ویدئو کنفرانس


    شرکت خاکسپاری در مادرید هم پیشنهاد داده که از این پس عزاداران می توانند مراسم تدفین را به صورت آنلاین در یک ویدئو کنفرانس دنبال کرده و این گونه در این مراسم مشارکت داشته باشند. به دلیل محدودیت های ضد کرونایی بازماندگان متوفی ها چندین هفته است که دیگر اجازه شرکت حضوری در مراسم خاکسپاری را ندارند.


    انستیتو رابرت کخ آلمان هم اعلام کرده که پایان قریب الوقوع این بحران و بیماری همه گیر قابل پیش بینی نیست.


    هشدار درباره وقوع موج دوم کرونا در فرانسه


    دانشمندان فرانسوی هم درباره عواقب کاهش محدودیت های ضد کرونایی در این کشور با پایان دوران قرنطینه در ۱۱ ماه می هشدار داده اند. بر اساس یک بررسی انجام شده تا این تاریخ حدود ۵.۷ درصد شهروندان به کرونا مبتلا خواهند شد و این برای اینکه از موج دوم کرونا جلوگیری به عمل آید کافی نیست.


    ملکه انگلیس هم جشن تولد ۹۴ سالگی خود را به دلیل شیوع ویروس کرونا بدون برگزاری مراسم باشکوهی جشن خواهد گرفت.


    “بوریس جانسون”، نخست وزیر انگلیس هم که در حال حاضردر دوران استراحت برای بهبودی کامل بعد از ابتلا به کرونا به سر می برد به تدریج مسئولیت های اداری خود را هم در پیش می گیرد. به گفته سخنگوی نخست وزیر انگلیس وی مذاکرات تلفنی با ملکه انگلیس و رئیس جمهور آمریکا را در برنامه دارد.


    ترس اسپانیایی‌ها برای از دست دادن شغل در دوران بحران کرونا


    نتایج یک بررسی هم نشان می دهد که حدود نیمی از اسپانیایی ها می ترسند که در دوران بحران کرونا شغل خود را از دست بدهند. بیش از ۷۰ درصد از شهروندان این کشور هم بر این عقیده اند که خانواده های آن ها در جریان این بحران از نظر مالی وضعیت بدتری پیدا خواهند کرد. این نظر سنجی که توسط موسسه سیگما انجام شده نشان می دهد که نگرانی درباره از دست دادن شغل در بحران کرونا به ویژه در بین شهروندان بین سنین ۱۸ تا ۲۹ سال بسیار بالا است و ۶۵ درصد در این فاصله سنی نگران این مسئله هستند.


    وزیر کشور آلمان هم درباره سوء استفاده گروه های افراطی در این کشور برای پیشبرد اهداف خود هشدار داده است.


    هشدار درباره خطر شیوع مجدد کرونا در آلمان


    معاون رئیس انستیتو رابرت کخ آلمان هم درباره خطر شیوع جدید کرونا در این کشور هشدار داده است. وی درباره شیوع مجدد این بیماری در آلمان به دلیل کاهش زودرس محدودیت های ضد کرونایی هشدار داده است.


    این انستیتوی ملی آلمانی در حال حاضر شمار ابتلا در این کشور را از بین هر ۱۰۰ هزار نفر ۱۷۳ نفر ارزیابی کرده است.


    دانمارک هم تصمیم دارد از ۱۰ ماه می اجازه تجمعات با حدود ۵۰۰ نفر در این کشور را بدهد. این خبر را وزیر بهداشت این کشور اعلام کرده است. در حال حاضر برای مقابله با شیوع کرونا تجمعات بالای ۱۰ نفر در دانمارک ممنوع است.


    جدیدترین آمار تلفات و مبتلایان به کرونا در کشورهای مهم کرونایی


    شمار تلفات و قربانیان کرونا در اتحادیه اروپا همچنان روند صعودی را طی می کند.


    بر اساس آمارهای رسمی تا به حال در اسپانیا ۲۰۴۱۷۸ نفر به کرونا مبتلا شده و ۲۱۲۸۲ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.


    در ایتالیا هم تا به حال ۱۸۱۲۲۸ نفر به کرونا مبتلا شده و ۲۴۱۱۴ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.


    آمارها نشان می دهد که در فرانسه هم تعداد مبتلایان به کرونا به ۱۵۵۳۸۳ نفر افزایش پیدا کرده و ۲۰۲۶۵ نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.


    در آلمان هم بر اساس آمارهای منتش شده تا به حال ۱۴۷۱۰۳نفر به کرونا مبتلا شده و ۴۸۶۲ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند.


    انگلیس هم به شدت تحت تاثیر شیوع کرونا قرار گرفته و تا به حال ۱۲۴۷۴۳ نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده و ۱۶۵۰۹ نفر هم در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده‌اند./تسنیم


     

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *