×

۱۰ کالای ویژه صادراتی / صادرات ۹۷ میلیون دلاری هندوانه

  • کد نوشته: 2801
  • ۱۰ مهر ۱۳۹۶
  • ۰
  • خرما، شکلات، انجیر، رب گوجه، سقز، گلاب، هندوانه، زعفران، عسل و خاویار مهمترین کالاهای صادراتی ایران در ۵ ماهه اول امسال در بخش مواد غذایی بوده اند

    ۱۰ کالای ویژه صادراتی  / صادرات ۹۷ میلیون دلاری هندوانه
  • به گزارش پایگاه خبری “بااقتصاد”  ، گمرک ایران میزان ۱۰ کالای ویژه صادراتی کشور در پنج ماه نخست امسال را اعلام کرد. در پنج ماهه نخست امسال، زعفران ایرانی به صورت فله با وزن ۴۶هزار و ۵۸۶ کیلوگرم به ۳۰ کشور صادر شد. ارزش ریالی صادرات زعفران در این مدت معادل یک هزار و ۹۲۰ میلیارد و ۴۲۴ میلیون و ۱۴۵ هزار ریال و ارزش دلاری آن معادل ۵۹ میلیون و ۲۶۹ هزار و ۱۹۶ دلار است.


    کشورهای ژاپن، آلمان، اسپانیا، استرالیا، افغانستان، آمریکا، امارات، ایتالیا، بلژیک، تایوان، سنگاپور، سوئد، سوئیس، فرانسه، کویت، هنگ کنگ، هند، لتونی، چین، کره، دانمارک، مالزی، مجارستان، نیوزیلند، اردن، بحرین، قطر، کانادا، موریس و یونان خریداران زعفران ایرانی هستند.


    در این مدت، همچنین ۲۷۲ هزار و ۱۴۹ کیلوگرم عسل طبیعی به ارزش ۳۵ میلیارد و ۷۲۲ میلیون و ۵۳۱ هزار ریال معادل یک میلیون و ۹۹ هزار و ۸۴۴ دلار به ۱۴ کشور چین، عراق، افغانستان، امارات، ترکیه، عمان، قزاقستان، کویت، لبنان، مالزی، آذربایجان، قطر، آلمان و بحرین صادر شده است.


    در پنج ماهه امسال، ۲۵ هزار و ۱۱۳ تن خرمای مضافتی تازه یا خشک کرده به ارزش یک هزار و ۳۷ میلیارد و ۲۰۷ میلیون و ۹۸۸ هزار ریال معادل ۳۱ میلیون و ۹۶۶ هزار و ۴۴۷ دلار صادر شده است. کشورهای یوگسلاوی، پاکستان، ژاپن، گرجستان، آذربایجان، آلبانی، ارمنستان، استرالیا، افغانستان، امارات، انگلستان، اندونزی، آمریکا، ایتالیا، بلغارستان، بوسنی، تایلند، ترکیه، ترکمنستان، دانمارک، سوریه، سنگاپور، سوئد، صربستان، عراق، روسیه، قرقیزستان، قزاقستان، کانادا، لبنان، لهستان، لیتوانی، مالزی، نروژ، هلند، هند، چین، اتریش، اتیوپی، ارمنستان، کره، رومانی، قطر، هنگ کنگ و نیوزیلند خرمای تازه از ایران وارد کرده اند.


     در همین مدت پنج ماهه شکلات حاوی کاکائو به صورت غیر  از بلوک و تخته نیز با وزن ۷ هزار و ۱۵۷ تن با ارزش ۹۶۱ میلیارد و ۱۹۶ میلیون و ۶۱۹هزار ریال معادل ۲۹میلیون و ۵۱۵ هزار و ۱۷ دلار صادر شده است که کشورهای خریدار شکلات ایرانی به ترتیب پاکستان، چین، آذربایجان، افغانستان، امارات، بحرین، ترکمنستان، سنگاپور، ساحل عاج، عراق، نروژ، یمن، پاکستان، اتریش، استرالیا، انگلستان، عمان، روسیه، قطر، کانادا، کویت، مالزی، سوئد، سومالی، کامبوج، کنیا، نیجریه، کره و مراکش هستند.


    در همین حال، انجیر تازه یا خشک کرده با وزن ۴۵۷ هزار و ۳۵۳ کیلو گرم و به ارزش ریالی ۴۲میلیارد و ۲۷۰ میلیون و ۵۵۲ هزار و به ارزش دلاری یک میلیون و ۲۹۹ هزار و ۷۰ دلار به کشورهای ژاپن، استرالیا، امارات، کره، مالزی، نروژ، هند، چین، آلمان، انگلستان، آمریکا، تایلند، سنگاپور، قطر، کویت، افغانستان، برزیل، عمان، قزاقستان، کانادا، لبنان، هلند، ویتنام، هنگ کنگ و ترکمنستان صادر شده است.


    در پنج ماهه نخست امسال ۵۲هزار و ۵۳۷ تن رب گوجه فرنگی به ارزش ریالی ۲ هزار و ۳۸۲ میلیارد و ۴۵ میلیون و ۷۸۷ هزار و به ارزش دلاری ۷۳میلیون و ۲۵۴ هزار و ۹۹۳ به کشورهای آذربایجان، آلمان، افغانستان، امارات، انگلستان، ترکیه، رومانی، ساحل عاج، سومالی، عراق، روسیه، قزاقستان، کانادا، کویت، لبنان، پاکستان، گرجستان، استرالیا، اسلواکی، ترکیه، اوکراین، آمریکا، بحرین، تاجیکستان، نیجریه، قطر، نیوزیلند، ماداگاسکار، مراکش و هلند صادر شده است.


    سقز با وزن یک هزار ۶۸۰ کیلو گرم و با ارزش ریالی ۸۷۰میلیون و ۴۵۹ هزار و ۲۰۰ و به ارزش دلاری ۲۵ هزار و ۲۰۰ به کشورهای ترکیه و کویت صادر شده است.


    گلاب استحصالی از گل محمدی با وزن یک هزار و ۳۸۳ تن با ارزش ریالی ۱۲۷ میلیارد و ۹۳۴ میلیون و ۶۰۳ هزار و به ارزش دلاری ۳میلیون و ۹۳۶هزار و ۶۴۷ به کشورهای پاکستان، ژاپن، آذربایجان، آلمان، اتریش، افغانستان، امارات، انگلستان، بحرین، عراق، روسیه، قطر، کویت، کانادا، استرالیا، ترکیه، عمان، هلند، چین، فرانسه، گرجستان، هنگ کنگ و مالزی صادر شد.


     ایران ۵۰۳هزار و ۷۹۸ تن با ارزش ۳ هزار و ۱۸۰ میلیارد و ۱۵۹ میلیون ریال، معادل ۹۷میلیون و ۷۹۸ هزار و ۳۳ دلار هندوانه تازه به کشورهای پاکستان، گرجستان، آذربایجان، آلمان، اتریش، ارمنستان، استونی، افغانستان، امارات، انگلستان، بلغارستان، ترکیه، رومانی، سوئد، عراق، روسیه، قبرس، قزاقستان، قطر، کویت، لهستان، مجارستان، هلند و بحرین صادر کرده است.


    در همین مدت کشور از ۳۸۸ کیلو گرم خاویار ۳۱میلیارد و ۴۹۲ میلیون و ۵۳۰هزار ریال معادل ۹۶۵ هزار و۳۸۰ دلار درآمد کسب کرده است. کشورهای هنگ کنگ، آلمان، امارات، آمریکا، ژاپن، ایتالیا، بلژیک، فرانسه، کویت و انگلستان خریداران خاویار ایران بودند.


     

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *