×

هزینه تامین کالای اساسی به دلیل افزایش قیمت ارز در صرافی های بانکی افزایش یافته است

  • کد نوشته: 207182
  • ۱۲ مرداد ۱۳۹۹
  • ۰
  • به دلیل افزایش قیمت ارز در صرافی های بانکی و تامین مواد اولیه برای تولید کالاهای اساسی ، باعث افزایش قیمت تمام شده کالاها شده است.

    هزینه تامین کالای اساسی به دلیل افزایش قیمت ارز در صرافی های بانکی افزایش یافته است
  • به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، به نقل از روابط عمومی اتحادیه واردکنندگان نهاده های دام وطیور ایران (آوندا)، عباس حاجی زاده اظهار کرد: در حال حاضر بسیاری از صرافی های مجاز و مورد تایید بانک مرکزی امکان جابجایی منابع ارزی با هزینه و زمان کمتر برای تجار و تامین کنندگان کالاهای اساسی را دارند.


    وی افزود: متاسفانه بانک های عامل با ایجاد انحصار امکان چنین فعالیتی را به صرافی های مجاز نمی دهند و باید تمامی جابجایی های ارز با پرداخت ۲ تا ۵ درصد هزینه بیشتر و صرف زمان زیادتر از طریق صرافی بانکها انجام شود.


    دبیر اتحادیه واردکنندگان نهاده های دام و طیور ایران ادامه داد: انحصارطلبی بانکهای عامل برای جابجایی ارز از طریق صرافی های بانکی موجب شده تا هزینه های تامین مواد اولیه و کالاهای اساسی افزایش پیدا کند.


    حاجی زاده با بیان اینکه عملکرد بانکها برخلاف مصوبه و ابلاغیه دفتر نظارت و مقررات ارزی بانک مرکزی است، از بانک مرکزی درخواست کرد تا نسبت به اجرایی شدن مصوبات خود در این حوزه و جلوگیری از سود جویی کاسبان تحریم وظایف قانونی و نظارت بر عملکرد بانک ها را تشدید کند./ایسنا


     

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *