به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، وبگاه آکسیوس به جزئیات جدیدی از رایزنیهای هفته گذشته دیپلماتهای اروپایی با آمریکاییها در شهر «برلین» برای مجاب کردن واشنگتن به ماندن در توافق هستهای با ایران و گروه ۱+۵ (برجام) ارائه کرده است.
به نوشته آکسیوس، دیپلماتهای اروپایی در این نشست که پنجشنبه هفته گذشته برگزار شد پیشنویسهایی برای توافق بر سر برجام بدون ابطال آن یا مذاکره مجدد در خصوص آن ارائه کردند. طرح پیشنهادی اروپاییها، خواستار تشدید فشارها علیه ایران بود.
یک دیپلمات ارشد اروپایی که در این نشست حضور داشت گفت که اختلافات میان آمریکا و سه کشور اروپایی، در واقع به پایان رسید، اما دیپلماتهای فرانسه، آلمان و برتانیا تصور میکنند احتمال یافتن فرمولی برای مجاب کردن ترامپ به ماندن در برجام بسیار اندک است.
«بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر رژیم صهیونیستی و «باب کورکر»، رئیس کمیته روابط خارجی مجلس سنا هم پیش از این ارزیابیهای مشابهی از تصمیم ترامپ در خصوص برجام مطرح کردهاند.
منبع: فارس
دیدگاهتان را بنویسید