به گزارش پایگاه خبری “بااقتصاد” به نقل از سازمان توسعه تجارت ایران، بهروز حسن الفت، مدیر کل دفتر اروپا و آمریکا با اشاره به اینکه بخش دولتی به تنهایی نمیتواند در تنظیم روابط موفق باشد و در این مسیر میبایست سایر بخش های غیر دولتی نیز مشارکت نمایند، گفت: حجم تجارت ایران و اتریش در سال ۲۰۱۶ معادل ۴۰۴ میلیون دلار است و ما به دنبال بهبود تراز تجاری با این کشورهستیم که این امر با همفکری و تجربۀ بخش خصوصی تحقق خواهد یافت.
وی با اشاره به نقشۀ راه همکاریهای اقتصادی ایران و اتریش که دو سال قبل تدوین و امضا شد افزود: در این سند، کارگروههایی چون انرژی، علوم و تحقیقات، حمل و نقل، گردشگری، فناوری کار و… پیشبینی شده بود که با امضای سند نقشه راه در اردیبهشت ۹۵ فعالیت کارگروهها آغاز شد.
در ادامۀ این نشست، مسئولان کارگروههای نقشۀ راه همکاریهای اقتصادی ایران و اتریش، خلاصهای از گزارش عملکرد خود را ارائه کردند و نمایندگان بخش خصوصی نیز نظرات و پیشنهادات خود را مطرح نمودند. تاکید بر لزوم انتقال دانش فنی بعنوان اصلی ترین محور مورد نظر بخش خصوصی مطرح گردید. آنها معتقدند خرید تجهیزات صنعتی بدون انتقال دانش فنی موجب کاهش بهره وری و وابستگی دائمی خواهد بود و می بایست تمهیداتی به همین منظور در نظر گرفت. در ضمن مقرر شد با همفکری اعضای حاضر در جلسه الگویی برای همکاری بخش دولتی و خصوصی در اجرایی نمودن نقشه راه همکاری های فی مابین ایران و اتریش طراحی و به اجرا گذاشته شود.
دیدگاهتان را بنویسید