×

پامپئو با عادل عبدالمهدی، و برهم صالح تلفنی صحبت کرد

  • کد نوشته: 168260
  • ۱۰ دی ۱۳۹۸
  • ۰
  • وزیر امور خارجه آمریکا در تماس تلفنی با نخست‌وزیر مستعفی و رئیس جمهور عراق تاکید کرد، ایالات متحده از شهروندان خود در عراق محافظت خواهد کرد.

    پامپئو با عادل عبدالمهدی، و برهم صالح تلفنی صحبت کرد
  • به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، مورگان اورتاگوس، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای که امروز (سه شنبه) منتشر کرد، گفت، مایک پامپئو، وزیر امور خارجه این کشور در دو تماس تلفنی جداگانه با عادل عبدالمهدی، نخست‌وزیر مستعفی و برهم صالح، رئیس جمهور عراق آشکارا تاکید کرد، آمریکا به منظور حمایت از حاکمیت و استقلال عراق از شهروندان خود در این کشور محافظت و از آنها دفاع خواهد کرد.


    در این بیانیه آمده است عبدالمهدی و صالح در گفتگو با پامپئو تاکید کردند، با جدیت مسئولیت خود در این زمینه را انجام خواهند داد و امنیت و حفاظت از کارکنان آمریکایی و اموال آنها در عراق را تضمین خواهند کرد.


    این مذاکرات تلفنی بعد از تجمع عراقی‌ها در مقابل سفارت آمریکا در بغداد در اعتراض به حملات شامگاه یکشنبه واشنگتن به مواضع گردان‌های حزب الله در مرزهای عراق و سوریه انجام شد. این حملات موجب کشته شدن دستکم ۲۵ تن شد./ ایسنا


     

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *