×

خوشه های صنعتی باید به سمت صادرات گرایی بروند

  • کد نوشته: 17196
  • ۰۲ اسفند ۱۳۹۶
  • ۰
  • رییس کل سازمان توسعه تجارت با تاکید بر تاثیر مثبت ارتباط سازمان توسعه تجارت و سازمان صنایع کوچک افزود: کلینیک های صادرات می توانند تاثیر خوبی داشته باشد، همچنین خوشه های صنعتی باید به سمت صادرات گرایی بروند

    خوشه های صنعتی باید به سمت صادرات گرایی بروند
  • به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، مجتبی خسروتاج معاون وزیر صنعت در حاشیه همایش تقدیر از صادرکنندگان برتر صنایع کوچک اظهار کرد: برای ماندن در صحنه و استفاده از همه پتانسیل ها باید همگان وارد عرصه شوند تا آنهایی که از دانش و ظرفیت و توان بیشتری برخوردارند فرصت ظهور و حضور پیدا کنند.


    وی ادامه داد: امیدواریم شبکه سامانه های راه اندازی شده برای صادرات بتواند پاسخگوی بنگاه ها و صادرکنندگان باشد.


    رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به اینکه شرکتهای کوچک و متوسط برای سازمان توسعه تجارت دارای اهمیت ویژه هستند،گفت: باید به بازیگران صحنه تجارت و صادرات توجه کرد.


    خسروتاج با تاکید بر تاثیر مثبت ارتباط و تعامل سازمان توسعه تجارت و سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی افزود: کلینیک های صادرات می توانند تاثیر خوبی داشته باشد،همچنین خوشه های صنعتی باید به سمت صادرات گرایی بروند.


     


    منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *