×

نتانیاهو:کسی که در صدد حمله به توست، باید هر چه زودتر به آن حمله کنی

  • کد نوشته: 24186
  • ۲۰ فروردین ۱۳۹۷
  • ۰
  • نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره حمله موشکی این رژیم به فرودگاه «تی-۴» گفت: ما یک قاعده ساده داریم و آن این است که کسی که در صدد حمله به تو است، باید هر چه زودتر به آن حمله کنی

    نتانیاهو:کسی که در صدد حمله به توست، باید هر چه زودتر به آن حمله کنی
  • به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز یکشنبه ضمن بازدید از شهرک «سدیروت»، درباره حمله موشکی این رژیم به فرودگاه «تی-۴» اظهارنظر کرده است.


    نتانیاهو گفت: «ما یک قاعده ساده داریم و آن این است که کسی که در صدد حمله به تو است، باید هر چه زودتر به آن حمله کنی.»


    این اظهارات نتانیاهو، اولین اذعان تلویحی رسمی رژیم صهیونیستی درباره مسئولیت رژیم در حمله به فرودگاه نظامی سوریه در حمص است.


    مسئولان آمریکایی اعلام کردند که رژیم صهیونیستی قبل از حمله به فرودگاه نظامی سوریه در حمص، آمریکا را در جریان این حمله گذاشته بود.


     


    منبع: فارس

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *