×

شرکت ملی پست ، نقش اساسی در اقتصاد دیجیتال کشور دارد

  • کد نوشته: 242730
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۲
  • ۰
  • وزیر ارتباطات با بیان حجم کاری قابل ملاحظه شرکت ملی پست، این شرکت را پیشران در اقتصاد دیجیتال کشور دانست.
    شرکت ملی پست ، نقش اساسی در اقتصاد دیجیتال کشور دارد
  • «عیسی زارع‌پور» صبح امروز در مراسم رونمایی از ۳ سامانه هوشمند شرکت ملی پست اظهار داشت: پست به پیشران تجارت الکترونیک تبدیل شده است. خوشبختانه بخش قابل توجهی از مرسولات به سمت شرکت ملی پست روانه می‌شود و این به دلیلی اعتمادی است که مردم به شرکت ملی پست دارند لازم است که همکاران ما سرعت و دقت خود را افزایش دهند.

    وزیر ارتباطات تصریح کرد: ما باید کاری کنیم که اعتماد مردم نسبت به شرکت ملی پست روز افزون باشد. در کشور اندونزی بحث تجارت الکترونیک بسیار رونق دارد و آن‌ها رساندن با سرعت بالا و تضمین خرید محصول را دلیل این مساله می‌دانند. حوزه اقتصاد دیجیتال به زیرساخت‌هایی از این دست نیاز دارد.

    وی گفت: هدف‌گذاری ما در شرکت ملی پست این است که از قبول مرسوله تا تحویل آن از فناوری‌های جدید استفاده کنیم. کارهای فاخری در این حوزه انجام شده است که باید ادامه پیدا کند. امیدواریم تا پایان دولت سیزدهم بتوانیم مسیر هوشمندسازی شرکت ملی پست را به نقاط مثبتی برسانیم.

    زارع‌پور افزود: چند ماه قبل ۱۰۰ خودروی سنگین جدید را با هزینه وزارت ارتباطات به شرکت ملی پست وارد کردیم که منجر با نوسازی بخشی از آن شد. با اینکه شرکت ملی پست افزایش تعرفه داشته است، اما به اعتقاد ما هنوز هم این تعرفه پایین است. به طور مثال یک پاکت از گیلان به سیستان و بلوچستان می‌رود و هزینه آن ۳۰ هزار تومان است که این هزینه‌های شرکت پست را پوشش نمی‌دهد.

    وی گفت: سال گذشته پاداش پایان سال را به شکل مساوی با دیگر کارکنان شرکت‌های وزارت ارتباطات به کارمندان پست دادیم هرچند ما قائل به این هستیم که وضعیت همکاران پستی ما باید بیشتر شود.

    به گزارش ایرنا، به طور میانگین روزانه و در ۳ نوبت صبح، عصر و شب بالغ بر ۴۲۰ هزار انواع مرسولات به صورت دستی و مکانیزه در مرکز تجزیه و مبادلات لشگر پردازش می‌شود که با افتتاح این سیستم‌ها، حداقل ظرفیت تجزیه هوشمند ۲۲ هزار مرسوله در ساعت امکان‌پذیر می‌شود و در آینده نزدیک به ظرفیت ۴۰ هزار تجزیه مکانیزه در ساعت خواهد رسید.

    سیستم‌های هوشمند سورتینگ برای تجزیه انواع مرسولات شامل پاکت، بسته‌های کوچک و جوف طراحی شده‌اند و به دلیل فناوری‌های بکار رفته در آن‌ها با یکبار اسکن، فرآیند ثبت ورود مرسوله انجام و امکان تجزیه مرسولات تا بیش از ۱۵۰ مقصد درج شده بر روی بارکد را ایجاد می‌کند.

    از مزایای این سیستم‌ها می‌توان اشغال مساحت کمتر، افزایش سرعت سیر مرسولات، کاهش بی‌ترتیبی‌های پستی و افزایش کیفیت خدمات، اسکن ورود و خروج تمامی مرسولات و ایجاد امکان رصد لحظه‌ای سیر مرسولات، کاهش هزینه (منابع انسانی، تجهیزات اداری و ملزومات مصرفی) عدم‌نیاز به کاربر به‌واسطه اتومایز شدن اطلاعات، کاهش مدت سیر مرسولات، کنترل و نظارت سیستمی و کاهش وابستگی به نیروی انسانی.

    طراحی و تولید این سیستم‌ها توسط سه شرکت دانش‌بنیان و با توان داخلی و بر اساس جدیدترین تکنولوژی‌های روز دنیا صورت گرفته است.دریافت شد

    منبع: ایرنا
    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *