×

بستر سازی برای ورود شرکت های اقتصادی چک به ایران

  • کد نوشته: 25750
  • ۲۸ فروردین ۱۳۹۷
  • ۰
  • سفیر جمهوری چک در ایرانگفت: بسیاری از شرکت های اقتصادی جمهوری چک آماده آمدن به ایران هستند و جای کار برای فعالیت اقتصادی زیادی در این کشور وجود دارد

    بستر سازی برای ورود شرکت های اقتصادی چک به ایران
  • به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، ‘سواتوپلک چومبا’ شامگاه سه شنبه در دیدار با فعالان اقتصادی استان همدان افزود: از سال ۱۹۲۰ بین ایران و جمهوری چک روابط تجاری وجود دارد و بسیاری از فعالان اقتصادی برای فعالیت های زیربنایی از جمهوری چک به ایران سفر کردند. 

    سفیر جمهوری چک در ایران ادامه داد: جمهوری چک چهارمین کشوری است که ماشین آلات صنعتی و لوازم خانگی به ایران صادر کرده است. 

    وی اظهار کرد: بسیاری از ماشین آلات نساجی در کشورمان داریم که می شود آنها را به ایران صادر کرد و باید قراردادهای قبلی را با ایران احیا کنیم. 

    وی با بیان اینکه ماشین آلات قدرتمندی برای معادن در جمهوری چک وجود دارد، افزود: بسیاری از شرکت های اقتصادی جمهوری چک آماده آمدن به ایران هستند و جای کار برای فعالیت اقتصادی زیادی در این کشور وجود دارد و پشتیبانی هایی هم داریم و رایزنی های دو کشور در این زمینه فعال است. 

    سفیر جمهوری چک ادامه داد: در حال پیگیری ایجاد یک اعتبار بین دو اتاق بازرگانی هستیم و هیچوقت پیگیری خود را متوقف نمی کنیم تابه نتیجه لازم برسیم. 

    وی یکی از مشکلات را ارزهای بین المللی ذکر کرد و افزود: نبود پشتیبانی سیستم بانکی بین المللی برای ما مشکل است و باید بررسی کرد که چگونه ارز را به ایران آورد. 

    سفیر جمهوری چک در ایران خواستار ارتباط گردشگری بین همدان و کشور مطبوعش شد و گفت: استان همدان به دلیل ظرفیت های گسترده، به فهرست مقصدهای گردشگری کشور مطبوعش اضافه می شود. 

    وی یادآوری کرد: از کودکی آوازه شهر بوعلی سینا و غار علیصدر یعنی همدان را شنیده بودم و امروز فرصتی فراهم شد تا به این استان سفر کنم. 

    وی با بیان اینکه همدان جاذبه های زیادی برای گردشگری دارد، افزود: یکی از وظایف ما در سفارتخانه پشتیبانی از روابط سیاسی و اقتصادی است و جای خوشبختی است که نام جمهوری چک در ایران یک نام خوب و شناخته شده است. 

    رئیس اتاق بازرگانی استان همدان نیز در این نشست گفت: آمادگی صادرات محصولات کشاورزی و صنایع دستی را به جمهوری چک داریم. 

    علی اصغر زبردست افزود: استان همدان یکی از قدیمی‌ترین استان‌های کشور است که سابقه آن به ۲۵۰۰ سال پیش از میلاد می‌رسد و به عنوان اولین پایتخت مادها و هخامنشیان در غرب کشور مطرح است. 

    وی اضافه کرد: بیشترین فعالیت اقتصادی مردم استان همدان شامل کشاورزی و دامداری است و با توجه به معادن بسیار غنی موجود در آن، سومین استان معدنی کشور به شمار می‌آید. 

    رئیس اتاق بازرگانی همدان افزود: از نظر نوع و تنوع معدنی، ۲۴ نوع از معادن مختلف در استان همدان وجود دارد و از نظر جاذبه های تاریخی و گردشگری نیز در رده پنج استان اول کشور قرار گرفته است. 

    زبردست به تنوع کشت محصولات کشاورزی استان همدان اشاره کرد و گفت: در بخش کشاورزی آمادگی صادرات محصولات باغی و خشکبار به جمهوری چک وجود دارد. 

    رئیس اتاق بازرگانی استان همدان اضافه کرد: مسئولان استان همدان از سرمایه گذاری خارجی پشتیبانی می‌کنند و آماده‌اند که در زمینه‌های فولاد، بلور و کریستال از فعالان اقتصادی جمهوری چک بهره بگیرند. 


     


    منبع: ایرنا

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *