×

درخواست غنایی ها از ایران برای توسعه کشاورزی در کشورشان

  • کد نوشته: 26591
  • ۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۷
  • ۰
  • وزیر منطقه شمال غنا از جمهوری اسلامی ایران خواست در زمینه ترویج شیوه های علمی در بخش کشاورزی به آن کشور کمک کند

    درخواست غنایی ها از ایران برای توسعه کشاورزی در کشورشان
  • به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، «سیلفو سعید» در دیدار با رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از جمهوری اسلامی ایران خواست در زمینه ترویج شیوه های علمی در بخش کشاورزی به آن کشور کمک کند.

    وی از آب کافی و زمین های مستعد به عنوان بخشی از ظرفیت غنا برای کشاورزی یاد کرد.

    معاون وزیر جهاد کشاورزی جمهوری اسلامی ایران نیز در این دیدار برخی از توانمندی های بخش کشاورزی کشور را تشریح کرد.

    «اسکندر زند» گفت: زمین های کشاورزی ایران در قالب ۱۰هزار پهنه تقسیم بندی شده است.

    زند افزود: مروجان کشاورزی در ۱۲۰۰ مرکز خدمات کشاورزی آخرین یافته های تحقیقات کشاورزی را به مزارع منتقل می کنند.

    وی که ریاست سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزیرا بر عهده دارد، ادامه داد: ۲۰ موسسه تحقیقاتی بزرگ از جمله موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی، موسسه تحقیقات بذر و نهال، موسسه تحقیقات بیماری های گیاهی و دامی، آموزش کشاورزی و ترویج دانش در زیرمجموعه این سازمان تحقیقاتی فعالیت دارند.

    زند آمادگی این سازمان را برای هرگونه همکاری مشترک کشاورزی با غنا اعلام کرد.

    به گزارش ایرنا، حجم صادرات به غنا در ۱۰ماهه پارسال به بیش از ۶ میلیون دلار رسید که در مقایسه با ۲.۵ میلیون دلار صادرات مدت مشابه در سال ۱۳۹۵، رشد ۱۲۷ درصدی را ثبت کرد.

    معاون دفتر عربی آفریقایی سازمان توسعه تجارت ایران بیست و یکم بهمن ماه پارسال با اعلام این خبر افزود: افزایش حجم صادرات به غنا شامل اضافه شدن کالاهای صادراتی جدید به این کشور از جمله گچ، قیر نفت، روغن موتور، کاغذ فلوتینگ نیمه شیمیایی و مبل‌های چوبی است.

    صادرات ایران به غنا در سال ۱۳۹۴ یک میلیون و ۳۰۷ هزار دلار بود که در سال ۱۳۹۵ به سه میلیون و ۵۳۲ هزار دلار رسید.

    جمهوری غنا در غرب قاره آفریقا قرار دارد و پایتخت این کشور «آکرا» است.


     


    منبع: ایرنا

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *