×

جیره‌بندی آب در یزد آغاز شد / آب در ۶۰۰ روستای یزد جیره‌بندی شد

  • کد نوشته: 28525
  • ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۷
  • ۰
  • در حال حاضر به دلیل خشکسالی‌های مکرر و از بین رفتن منابع آبی، آب در ۶۰۰ روستای استان یزد جیره‌بندی شده است.

    جیره‌بندی آب در یزد آغاز شد / آب در ۶۰۰ روستای یزد جیره‌بندی شد
  • به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، در حال حاضر به دلیل خشکسالی‌های مکرر و از بین رفتن منابع آبی، آب در ۶۰۰ روستای استان یزد جیره‌بندی شده است.

     

    فتاحی افزود: در ۳۳۰ روستای استان نیز در حال حاضر آبرسانی به صورت سیار انجام می شود.

     

    وی با بیان اینکه جمعیت روستایی زیر پوشش شرکت آب و فاضلاب روستایی استان بالغ بر ۲۸۰ هزار نفر است، عنوان کرد: نیاز آبی روستاهای استان یزد هزار و ۳۸۰لیتر در ثانیه است.

     

    فتاحی خاطرنشان کرد:در حال حاضر میزان کمبود آب در روستاهای استان ۴۸۰ لیتر در ثانیه است که این میزان کمبود، مشکلات عدیده‌ای در روستاها ایجاد کرده است.

     

    وی گفت: در حال حاضر ۶۹ روستای استان یزد از آب انتقالی استفاده می‌کنند که اغلب این روستاها در جوار شهرها واقع شده‌اند.

     

    فتاحی عنوان کرد: ۱۱۰ منبع آبی استان یزد به طور کامل از مدار خارج شده که عمده آنها مربوط به روستاهای شهرستان‌های تفت و مهریز است.

     

    مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب روستایی استان یزد بیان کرد: چاه‌های موجود نیز اغلب به دلیل خشکسالی و برداشت‌های بی رویه، با کاهش شدید کیفیت آب مواجه هستند.


     

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *