علی نقوی مدیرعامل مرکز مالی ایران در گفتگو با خبرنگار “با اقتصاد” گفت: بعد از برگزاری شش سمینار در ماه های اخیر با موضوع “آشنایی با معاملات الگوریتمی و کارکردهای آن”، اولین دوره جامع آموزشی آن از هفته گذشته در این مرکز شروع شده و در ماههای آتی نیز ادامه خواهد داشت.
نقوی افزود: این دوره جامع در طی ۲۰ ساعت به شرکت کنندگان آموزش داده خواهد شد و در پایان نیز گواهی شرکت به آنان اعطاء خواهد شد.
معاملات الگوریتمی یکی از جدیدترین روشهای معاملاتی بر پایه تحلیلهای بنیادی و تکنیکال است، که با بهرهگیری از دادههای سری زمانی، مباحث هوش مصنوعی و شبیهسازی معاملات و به کمک برنامه نویسی، خطای معاملهگران را به حداقل کاهش داده و از نوسانات بازار، حداکثر بازدهی را ایجاد میکند. این شیوه معاملاتی در سالهای اخیر در بازارهای مالی توسعه یافته به شیوهای رایج تبدیل و در سال جاری نیز، مباحث آموزشی آن در بورس تهران وارد شده است.
همچنین با بهکارگیری این سیستم معاملاتی، صندوقهای سرمایه گذاری و صندوقهای بازارگردانی میتوانند با استفاده از کمترین نیروی انسانی به عملکرد بالاتری دست یابند.
نقوی در بیان الزامات اجرای اینگونه سیستمهای معاملاتی به نرخ کارمزدهای معاملات اشاره کرد و گفت: برای تسهیل بهکارگیری این معاملات، سازمان بورس بخشی از کارمزد مربوط را کاهش داده است.
دیدگاهتان را بنویسید