به گزارش پایگاه خبری «با اقتصاد» به نقل از ایرنا، «ستار محمودی» امروز شنبه در حاشیه مراسم افتتاحیه هفدهمین نمایشگاه بین المللی برق، در جمع خبرنگاران افزود: یکی از اهداف اصلی این نمایشگاه انتقال تکنولوژی و سرمایه گذاری به صورت مشارکت انتفاعی(جوینت وینچر ) است.
وی ادامه داد: شرکتهای حاضر، با دستی پر به نمایشگاه آمدهاند و تجهیزاتی مختلف از حوزههای روشنایی، سیم، کابل، انتقال و تجهیزات نیروگاهی را به نمایشگاه آوردهاند.
قائم مقام وزیر نیرو اضافه کرد: از جمله مزایای این نمایشگاه، آماده سازی زمینه حضور شرکتهای داخلی در بازارهای خارج از کشور است، به طوری که در منطقه شاهد وجود یک بازار ۴۰۰ میلیون نفری برای محصولات شرکتهای ایرانی هستیم که میتواند به اقتصاد صنعت و شکوفایی آن نیز کمک کند.
وی در مورد حضور شرکت های خارجی در هفدهمین نمایشگاه بین المللی برق گفت: امسال ۴۵ درصد شرکت های حاضر در نمایشگاه، خارجی هستند؛ این حضور هم فرصتی بری تبادل افکار و تجربه و هم فرصتی برای مذاکره بین شرکتهای ایرانی و خارجی است.
محمودی افزود: علاوه بر این، یکی دیگر از اهداف نمایشگاه این است که شرکت های ایرانی – که به شدت تقویت شده و شناخته شدهاند- بتوانند بازارهای جدیدی را در منطقه به دست بیاورند.
توان داخلی در صنعت برق
قائم مقام وزیر نیرو در بخش دیگری از سخنان خود در مورد توان تولید داخل در صنعت برق گفت: صنعتگران داخلی خصوصا در عرصه برق از همان سالهای بعد از انقلاب به خودباوری رسیدند و اکنون به شرایطی دست یافته اند که بطور میانگین بیشتر از ۹۵ درصد تجهیزت صنعت برق از تولید تا توزیع و تجهیزات، داخلی سازی شده است.
وی گفت: اکنون شرکتهای ایرانی در بیش از ۳۰ کشور دنیا از جمله سریلانکا، تاجیکستان و … فعال هستند و در این کشورها یا به صدرو تجهیزات و خدمات فنی مهندسی و یا اجرای برخی پروژه ها مشغول هستند.
هفدهمین نمایشگاه بین المللی برق با حضور ۴۵۸ شرکت داخلی و ۳۱۰ شرکت خارجی از ۳۰ کشور مختلف آلمان، چین، ترکیه، ایتالیا، اسپانیا، فنلاند، لهستان، انگلستان، سوئد، امارات، روسیه آغاز بکار کرد.
این نمایشگاه دقایقی پیش توسط ‘ستار محمودی’ قائم مقام وزیر نیرو در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران آغازبکار کرد.
هفدهمین نمایشگاه بین المللی برق به مدت ۴ روز ادامه خواهد داشت.
دیدگاهتان را بنویسید