×

میزان عدم‌النفع صنایع و معادن از محل قطع گاز و برق در سال گذشته به ۳۰۰ همت رسید/ سازمان برنامه و بودجه بخشی از زیان صنایع ناشی از ناترازی انرژی را به صنایع پرداخت می‌کند

  • کد نوشته: 244162
  • ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴
  • ۰
  • عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با تاکید بر این‌که در برنامه هفتم چند ماده قانونی برای حمایت از صنایع در مواقع بحران انرژی وجود دارد، افزود: طبق ماده ۲۰ برنامه هفتم، آخرین اولویت می‌بایست قطع برق صنایع باشد اما بنا به ملاحظاتی متاسفانه این موضوع رعایت نمی‌شود. جبران ناترازی طاهری اعلام کرد: برای جبران […]

    میزان عدم‌النفع صنایع و معادن از محل قطع گاز و برق در سال گذشته به ۳۰۰ همت رسید/ سازمان برنامه و بودجه بخشی از زیان صنایع ناشی از ناترازی انرژی را به صنایع پرداخت می‌کند
  • عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، با تاکید بر این‌که در برنامه هفتم چند ماده قانونی برای حمایت از صنایع در مواقع بحران انرژی وجود دارد، افزود: طبق ماده ۲۰ برنامه هفتم، آخرین اولویت می‌بایست قطع برق صنایع باشد اما بنا به ملاحظاتی متاسفانه این موضوع رعایت نمی‌شود.

    جبران ناترازی

    طاهری اعلام کرد: برای جبران خسارت وارد شده به واحدهای تولیدی، در قانون ذکر شده که اگر دولت به هر دلیلی گاز و برق صنایع را قطع کرد، می‌بایست نسبت به جبران آن اقدام کرده و تسهیلات ویژه‌ای را در اختیار آنان قرار دهد به همین منظور امسال و برای اولین بار در بودجه، عددی تعیین و در اختیار سازمان برنامه و بودجه قرار داده شده تا بتواند بخشی از ناترازی برق و گاز صنایع را جبران کند.

    افزایش تولید و کاهش تقاضای غیرمولد

    این نماینده مجلس در ادامه بر تدوین و اجرای هر چه سریع‌تر برنامه‌ای به منظور در امان ماندن صنایع و واحدهای تولیدی از قطعی برق تاکید کرد و گفت: با توجه به افزایش روز افزون مصرف انرژی در بخش مولد و غیرمولد، میزان تولید متناسب با افزایش تقاضا نیست. لذا ضروری است اقداماتی برای افزایش تولید و کاهش تقاضای غیرمولد داشته باشیم.

    بازیابی گازهای فلر

    عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس در خصوص تسریع پروژه‌های بازیابی گازهای فلر، گفت: مجموعه گازهای فلر موجود در کشور تقریبا به اندازه ۲ فاز از مجموعه فازهای پارس جنوبی است که البته تعداد فازهای پارس جنوبی ۲۸ فاز است که ۷۵ درصد گاز کل کشور را تامین می کند.

    طاهری گفت: اقداماتی در سطح سیاست‌گذاری اقتصادی و فناورانه برای جمع آوری گازهای فلر و امکان بازیابی آن‌ها در دست اجرا است و بودجه مورد نیاز برای آن دیده شده که روند پیشرفت کارها ۱۰ تا ۱۵ درصد است.

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *