به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، شهرهای «عین ترما، جوبر، عربین و زملکا» به استثنای «دوما» در غوطه شرقی امن و خالی از تروریستها شد.
به گزارش گروه اطلاعرسانی «الاعلامالحربی» در سوریه، با خروج اتوبوسهای حامل تروریستها و خانوادههایشان در شهرهای یاد شده به ادلب؛ شهرهای جوبر ، عربین ، زملکا و عین ترما در غوطه شرقی امن شدند و پیروزی دیگری برای ارتش سوریه رقم خورد.
ارتش سوریه وارد شهرهای مذکور شد؛ پاکسازی شهرهای مذکور گامی اساسی در راستای اعلام پاکسازی کامل غوطه شرقی است.
امروز (شنبه) خبرگزاری رسمی سوریه «سانا» گزارش داد، ۸۹ اتوبوس حامل ۵۲۹۰ نفر که ۱۳۷۴ نفرشان از افراد مسلح از مناطق جوبر، زملکا، عربین و عینترما بودند ترک منطقه را از گذرگاه «عربین» به مقصد ادلب و تحت نظارت هلال احمر سوریه، آغاز کردهاند.
وزارت دفاع روسیه هم در آمار کلی اعلام کرد که از زمان آغاز آتشبس انسانی روزانه در غوطه شرقی دمشق، بیش از ۱۳۵ هزار نفر از مناطق مختلف غوطه شرقی خارج شدهاند.
دیدگاهتان را بنویسید