×

آمریکا مانع تحقیقات مستقل درباره حوادث غزه / سفیر فلسطین در شورای امنیت: اقدامات اسرائیل مستحق شدیدترین محکومیت‌ها از جانب آمریکاست

  • کد نوشته: 23522
  • ۱۸ فروردین ۱۳۹۷
  • ۰
  • آمریکا دوباره نسبت به درخواست کویت برای انجام تحقیقات مستقل درباره حوادث غزه و نیز انجام تحقیقات مستقل اعتراض کرد و این در حالی است که سفیر فلسطین در شورای امنیت اقدامات اسرائیل را مستحقق شدیدترین محکومیت‌ها از جانب آمریکا دانست.

    آمریکا مانع تحقیقات مستقل درباره حوادث غزه / سفیر فلسطین در شورای امنیت: اقدامات اسرائیل مستحق شدیدترین محکومیت‌ها از جانب آمریکاست
  • به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد شبکه اسکای نیوز به نقل از خبرگزاری فرانسه گزارش داد، منصور العتیبی، سفیر کویت در سازمان ملل بعد از ظهر جمعه به خبرنگاران گفت، از شورای امنیت درخواست کرده تا بیانیه‌ای را نظیر بیانیه دیگری که کویت هفته گذشته ارائه کرد و در آن موقع نیز با اعتراض و مخالفت آمریکا روبه‌رو شد، صادر کند.


    منصور العتیبی در کنفرانس خبری مشترک با ریاض منصور، نماینده فلسطین در سازمان ملل و ماجد عبدالعزیز، نماینده اتحادیه عرب در سازمان‌های بین‌المللی در نیویورک تاکید کرد: ما پیش‌نویس بیانیه‌ای جدید را بین اعضای شورای امنیت درباره وقایع فلسطین و وضعیت فلسطینی‌ها در نوار غزه توزیع کردیم و این شبیه بیانیه‌ای قبلی ماست. ما در آن خواستار توقف هدف قرار دادن تظاهرکنندگان فلسطینی در نزدیکی خط مرزی نوار غزه شدیم.


    وی افزود، بیانیه قبلی موافقت ۱۴ عضو را به جز آمریکا به همراه داشت اما آمریکا حتی بحث کردن جزئیات بیانیه را رد کرد که همین امر صدور این بیانیه را ناکام گذاشت.


    العتیبی گفت: کویت بیانیه جدیدی در محکومیت اقدامات اسرائیلی‌ها داده است.


    شورای امنیت برای صدرو بیانیه‌های مطبوعاتی یا ریاستی باید موافقت جمعی ۱۵ را بگیرد البته هر کشور عضوی می‌تواند با مخالفتش صدور این بیانیه‌ها را ناکام بگذارد.


    57660715


    ریاض منصور نیز گفت: باید حمایت بین‌المللی از ملت فلسطین در غزه، کرانه باختری و قدس شرقی فراهم شود.


    سفیر فلسطین در سازمان ملل افزود: در صورتیکه بالاترین نهاد در سازمان ملل کاری انجام ندهد اسرائیل برای ادامه عملیات و کشتارش علیه ملت فلسطین که حق بازگشت به سرزمین‌شان را از دست داده‌اند جری‌تر خواهد شد.


    وی از مجمع عمومی سازمان ملل خواست تا به منظور انجام تحقیقات بین‌المللی به دلیل اقدامات اسرائیل تشکیل جلسه دهد.


    اما یک دیپلمات از کشورهای عضو شورای امنیت که خواست نامش فاش نشود، گفت، آمریکا مجددا جمعه به درخواست شورای امنیت برای صدور بیانیه‌ای اعتراض کرد.


    حسام زملط، سفیر فلسطین در شورای امنیت تصریح کرد: اقدامات اسرائیل مستحق شدیدترین محکومیت‌ها از جانب آمریکا علاوه بر اتخاذ تدابیری به منظور لزوم احترام به قانون بین‌المللی است اما ما شاهد هیچ محکومیتی نیستیم.


    طی درگیری‌های روز گذشته در نزدیکی مرزهای غزه و سرزمین‌های اشغالی و در پی شهادت حمزه عبدالله ۲۰ ساله بر اثر شدت جراحت در شق البریج، تعداد شهدا به ۹ تن رسید، در حالی که بیش از ۱۰۰۰ تن هم زخمی و و مصدوم شدند. 


    فلسطینی‌ها از ۳۰ مارس اعتراضاتی را تحت عنوان “راهپیمایی بازگشت” همزمان با سالروز ” روز زمین” آغاز کردند و قرار است این تظاهرات و راهپیمایی‌ها را تا ۱۵ آوریل سالروز “نکبه” با هدف به جریان انداختن موضوع “حق بازگشت” و شکستن محاصره غزه ادامه دهند.


    منبع: ایسنا

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *