به گزارش پایگاه خبری «با اقتصاد» به نقل از مهر، فرزاد طلاکش با اشاره به روز هفدهم مهرماه روز جهانی تخم مرغ، درباره اینکه آیا مصرف سرانه تخم مرغ در سال جاری نسبت به سال ۱۳۹۵ تغییری داشته است، اظهارداشت: سال گذشته چون ما با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان درگیر شدیم و در پی این مساله ۱۲ میلیون مرغ از دست رفت، تولید از نظر وزنی کاهش نیافت، اما از نظر تعداد دچار افت شد.
وی با بیان اینکه وقتی مرغ پیر میشود وزن تخم مرغ آن بالا میرود، گفت: کاهش تعداد تخم مرغ تولیدی در کشور باعث شد مصرف سرانه نسبت به سال گذشته تغییری نکند و ثابت بماند.
دبیرکل کانون سراسری مرغ تخم گذار ایران اضافه کرد: اما نسبت به سال ۱۳۹۴، سرانه مصرف ما حدود ۵ عدد افزایش یافته است.
طلاکش مصرف سرانه تخم مرغ در کشور را ۱۹۸ عدد عنوان کرد و گفت: ما هنوز با ۲۵۰ عددی که ستاد کشوری ترویج مصرف تخم مرغ مصوب کرده، ۵۲ عدد تخم مرغ فاصله داریم و باید در برنامه ششم توسعه این مساله را حل کنیم.
وی ادامه داد: در این راستا، اصلاح باورهای غلط جامعه درباره مصرف تخم مرغ و کلسترول در دستور کار ما قرار دارد، همچنین با پزشکان و متخصصان تغذیه مذاکره می کنیم تا آنان پیام های صحیح را در این زمینه به مردم ارائه کنند که اگر این اتفاق رخ دهد مصرف سرانه به بالای ۲۰۰ عدد( ۲۰۲ الی ۲۰۳) خواهد رسید.
توافق با آموزش و پرورش برای ترویج مصرف تخم مرغ در مدارس
دبیرکل کانون سراسری مرغ تخم گذار ایران در بخش دیگری از سخنان خود درباره اقدامات انجام شده به مناسبت روز جهانی تخم مرغ، اظهارداشت: به مناسبت این روز، پوسترهای روز جهانی تخم مرغ روی اتوبوسهای بی آر تی نصب شده؛ همچنین به خواست ما امروز در مدارس شهر تهران به صورت نمادین دانش آموزان صبحانه تخم مرغ میل خواهند کرد.
طلاکش با بیان اینکه هفته آینده نیز با مسئولان بهداشت وزارت آموزش و پرورش جلسه ای در این زمینه داریم، افزود: بنا داریم که یک روز در هفته صبحانه با تخم مرغ در مدارس، نهادینه شود.
در ۶ ماهه امسال فقط ۷ هزار تن تخم مرغ صادر شد
وی در بخش دیگری از سخنان خود درباره صادرات تخم مرغ نیز گفت: متاسفانه صادرات شرایط خوبی ندارد، از اردیبهشت ماه که کشور از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان پاک شده و ما اجازه صادرات پیدا کردیم تا امروز حداکثر ۷ هزار تن تخم مرغ از کشور صادر شده که این میزان در سال های گذشته حجم صادرات در یک ماه کم رونق بود.
طلاکش با بیان اینکه ممکن است در فصل سرما دوباره درگیر آنفلوانزا شویم، ادامه داد: با توجه به اینکه از نظر قیمتی نیز شرایط رقابت نداریم؛ چندان درباره صادرات این محصول خوشبین نیستم.
دیدگاهتان را بنویسید