به گزارش پایگاه خبری “بااقتصاد”، حسین پناهی آذر ، در خصوص لایحه الحاق جمهوری اسلامی ایران به کنوانسیون بینالمللی مقابله با تامین مالی تروریسم، گفت: در نشست کمیسیون امنیت ملی نظرات موافق و مخالف مورد بحث و بررسی قرار گرفت لذا در موارد اختلافی، نظرات نزدیک به یکدیگر شدند، کنوانسیون در سال ۱۹۹۹ تصویب و از سال ۲۰۰۱ لازم الجرا شده است.
بررسی الحاق ایران به کنوانسیون مقابله با تامین مالی تروریسم از زمان تصویب این کنوانسیون
معاون ایرانیان و امور مجلس وزارت امور خارجه، تصریح کرد: بررسی پیوستن ایران به این کنوانسیون از همان سالها مطرح و توسط بخشهای مختلف جمهوری اسلامی ایران مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته است، ایران پیش از الحاق به این کنوانسیون و در سال ۱۳۹۴ قانون مربوط به منع تامین مالی تروریسم را تصویب کرده لذا گامهایی برای پیوستن به این کنوانسیون برداشته شده است.
وی افزود: برخی نمایندگان در این زمینه نگرانیهایی دارند اما در نشست کمیسیون امنیت این اطمینان به آنها داده شد که جمهوری اسلامی با درج حق شرطهایی برای پیوستن به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم که برای کشورهای عضو هم پیشبینی شده است، برطرف میکنیم.
معاون ایرانیان و امور مجلس وزارت امور خارجه، تصریح کرد: در حال حاضر ۱۸۸ کشور از ۱۹۳ کشور عضو سازمان ملل متحد عضو کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم هستند و ۶۳ کشور شرطهای برای پیوستن به کنوانسیون مطرح کردند، جمهوری اسلامی با حق شرطها تمام نگرانیها را رفع خواهد کرد.
منبع : خبرگزاری خانه ملت
دیدگاهتان را بنویسید