به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، جلسه مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت معدنی و صنعتی چادرملو رأس ساعت ۱۶:۰۰ روز چهارشنبه مورخ ۲۳/۰۳/۱۳۹۷ درمحل مجموعه فرهنگی ورزشی وزارت کار و امور اجتماعی سالن تلاش با حضور حدود ۹۳ درصد سهامداران برگزار شد.
جلسه پس از انتخاب آقای محمد رضا خورسندی بعنوان رئیس مجمع و ناظرین آقایان مهرداد نعمتی و مرتضی علی اکبری و دبیری جلسه جناب آقای مهندس محمودنوریان رسمیت یافت .
در این جلسه جناب آقای محمودی نماینده محترم سازمان بورس و اوراق بهادار و جناب آقای بهرامیان نماینده موسسه حسابرسی رایمند و همکاران حضور داشته و آقای مهندس محمود نوریان بعنوان مدیر عامل شرکت گزارشی از عملکرد برنامه های اجرایی شامل عملیات استخراج ، تولید و فروش محصولات و پیشرفت فیزیکی طرحهای در دست اجراء به اطلاع حضار رساند و در طول برگزاری ایشان و مدیر امور مالی و اقتصادی به سوالات مطروحه پاسخ دادند .
در ادامه جلسه گزارش بازرس قانونی در خصوص عملکرد هیات مدیره ، صورتهای مالی مشتمل بر ترازنامه ، سود و زیان و یادداشت های پیوست آن برای سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۱۳۹۶ قرائت و مجمع پس از استماع توضیحات هیات مدیره و بازرس قانونی به اتفاق آرا ضمن تائید عملکرد هیات مدیره ، صورتهای مالی و یادداشت های پیوست آن برای سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۱۳۹۶ را تصویب نمود
و تصمیمات ذیل اتخاذ و مورد تصویب قرار گرفت .
۱-در ارتباط با تقسیم سود سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۱۳۹۶ مقرر گردید مبلغ ۱۱،۰۵۵،۰۰۰ میلیون ریال (به ازای هر سهم ۳۳۰ریال ) بین سهامداران توزیع گردد.
۲-معاملات مشمول ماده ۱۲۹ لایحه اصلاحی قانون تجارت مورد تائید و تصویب قرار گرفت .
۳-حق حضور و پاداش هیات مدیره تعیین شد.
۴- موسسه حسابرسی رایمند و همکاران به عنوان حسابرس و بازرس اصلی و موسسه حسابرسی دش و همکاران به عنوان بازرس علی البدل برای سال مالی ۱۳۹۷ انتخاب شده اند.
۵- روزنامه های دنیای اقتصاد جهت درج آگهی های شرکت تعیین گردید
۶-مجمع مراتب تقدیر خود را از زحمات هیات مدیره و کلیه کارکنان شرکت اعلام داشت .
براساس همین گزارش مهندس نوریان مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در گزارش عملکرد هیات مدیره در سال ۱۳۹۶ دست یابی به اهداف فراتر از برنامه و موفقیت حاصل شده را به جهت تلاش کلیه کارکنان ، رهنمودها و همراهی صاحبان محترم سهام و سیاستهای متخذه توسط هیات مدیره دانست و گزارشی از طرحهای بهره برداری شده و طرحهای آتی شرکت ارائه نمود .
– اهداف مدیریت و راهبردهای مدیریتی برای دستیابی به اهداف :
– اهداف کوتاه مدت پیش بینی و محقق شده برای سال ۱۳۹۶ :
– ادامۀ روند اجرای برنامه های تولید کنسانتره سنگ آهن ، بالاتر از ظرفیت اسمی (مشابه سالهای گذشته) و تولید محصولات سنگ آهن دانه بندی شده، گندله، فولاد (و نورد میلگرد در شرکت فولاد سرمّد ابرکوه) طبق برنامۀ مصوب سال ۱۳۹۶.
– آغاز تولید تجاری ۳۰۰ هزار تن محصول شمش فولاد در کارخانۀ فولاد چادرملو.
ادامۀ عملیات اجرائی نصب تجهیزات و ماشین آلات پروژه احداث کارخانه احیاء مستقیم با ظرفبت سالیانه ۱,۵۵۰,۰۰۰ تن آهن اسفنجی، در جوار کارخانۀ فولاد و گندله سازی و حصول به پیشرفت فیزیکی مناسب و شروع راه اندازی آزمایشی در تیر ماه سال ۱۳۹۷.
– تولید ۳۰۰ هزار تن میلگرد در طرح شرکت صنایع آهن و فولاد سَرمد اَبرکوه.
– نهایی نمودن عملیات طرح تأمین آب از محل اجرای شبکه فاضلاب شهرستان اردکان و انتقال آب به مجتمع گندله سازی اردکان و بهره برداری کامل از طرح فوق در سال ۱۳۹۶.
اهداف بلند مدت :
پیش بینی اجرای طرح های آتی :
در مورد طرح های و برنامه های آتی این شرکت در دورنمای ۵ سال آینده، ۳ طرح مهم در دست مطالعه و برنامه ریزی می باشد :
– طرح احداث ۲ واحد نورد به ظرفیت سالیانه ۲/۱ میلیون تن میلگرد، در جوار کارخانۀ فولاد سازی واقع در مجتمع صنعتی چادرملو و با سرمایه گذاری ۳,۰۰۰ میلیارد ریال (استفاده از فاینانس خارجی).
– احداث کارخانۀ گندله سازی جدید با ظرفیت تولیدسالیانه ۴ میلیون تن در مجتمع صنعتی چادرملو و با سرمایه گذاری ۹,۰۰۰ میلیارد ریال(استفاده از فاینانس خارجی).
– برنامه جهت دستیابی به معادن جدید جهت بهره برداری
فعالیت های اصلی شرکت در ۲۹/۱۲/۱۳۹۶ و مقایسۀ آن نسبت به برنامۀ سال ۱۳۹۶ و سال مالی قبل به شرح جدول زیر می باشد.
با توجه به اطلاعات جدول بالا شرکت توانسته است ۱۰۸% برنامۀ سال ۱۳۹۶ را پوشش دهد.
بر همین اساس عملکرد فعالیت های اصلی شرکت در سال مالی منتهی به ۲۹/۱۲/۱۳۹۶ نسبت به سال مالی قبل از افزایشی به میزان ۱۲۳% برخوردار می باشد.
اهداف شرکت در نحوۀ ترکیب سرمایه گذاری ها :
جدول وضعیت و ترکیب سرمایه گذاریها در پایان سال مالی مالی منتهی ۲۹/۱۲/۱۳۹۶ :
منبع:معدن ۲۴
دیدگاهتان را بنویسید