×

دبیر کل سازمان ملل طالبان را به صلح با دولت افغانستان دعوت کرد

  • کد نوشته: 38046
  • ۲۷ خرداد ۱۳۹۷
  • ۰
  • دبیر کل سازمان ملل در حالی که طالبان درخواست دولت افغانستان مبنی بر تمدید آتش بس را رد کرد، از طالبان خواست که به درخواست های مردم برای صلح پاسخ مشابه دهد.

    دبیر کل سازمان ملل طالبان را به صلح با دولت افغانستان دعوت کرد
  • به گزارش پایگاه خبری “بااقتصاد”، به نقل از خبرگزاری شینهوا، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل از طالبان خواست که به درخواست‌های برقراری صلح از سوی مردم پاسخ دهد و رویکرد مشابهی را اتخاذ کند.


    این درخواست در حالی مطرح شده که طالبان افغانستان درخواست دولت این کشور برای تمدید آتش بس را رد کرده است.


    وی اعلام کرد که او معتقد است تنها راه حل این درگیری‌ها در افغانستان یک روند جامع سیاسی است.


    او در ادامه اظهاراتش حمله اخیر در عید فطر در ولایت ننگرهار که منجر به کشته شدن چندین تن شد، را محکوم کرد.


    دولت افغانستان روز شنبه آتش‌بس را به طور یک جانبه با وجود بمب‌گذاری‌های اخیر تمدید کرد.


    همچنین اشرف غنی رییس جمهور افغانستان با اعلام این خبر از گروه طالبان نیز خواست که آنها نیز آتش‌بس سه روزه خود را تمدید کنند اما این گروه درخواست غنی را رد کرد.


    منبع : خبرگزاری ایسنا 

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *