×

واکنش شدید وکیل ترامپ به تحقیق درخصوص دخالت روسیه در انتخابات آمریکا

  • کد نوشته: 38062
  • ۲۷ خرداد ۱۳۹۷
  • ۰
  • وکیل دونالد ترامپ در واکنش به تحقیق و تفحص در خصوص انتخابات آمریکا گفت: اف.بی.آی و بازرسان ویژه رسیدگی به ادعای دخالت روسیه در انتخابات آمریکا باید به بخش روانی بروند.

    واکنش شدید وکیل ترامپ به تحقیق درخصوص دخالت روسیه در  انتخابات آمریکا
  • به گزارش پایگاه خبری “بااقتصاد”، به نقل از پایگاه خبری هیل، رودی جولیانی، وکیل دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا گفت: این افراد به جای تحقیق از دونالد ترامپ باید به بخش روانی منهتن بروند! اینها افرادی دیوانه و عجیب هستند!


    جولیانی در ادامه صحبت‌هایش گفت: تحقیقات ویژه رسیدگی به احتمال ارتباط میان کمپین انتخاباتی ترامپ با روسیه، تحقیقاتی “ساختگی” از سوی “انسان معیوبی” است که زمان باخت هیلادی کلینتون، رقیب دموکرات ترامپ در این انتخابات گریست. آنها گفتند که ما هیلاری را می‌خواهیم. چه اتفاقی افتاده است؟ من یک روانپزشک می‌خواهم!


    ترامپ و جولیانی مکررا تحقیقات رابرت مولر، بازرس ویژه رسیدگی به ادعای دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا را مورد انتقاد قرار داده‌اند.


    منبع : خبرگزاری ایسنا

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *