به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، سکه بعد از اینکه دیشب روند کاهش خود را طی کرد دوباره از امروز روند صعودی خود را از سر گرفت به طوری که اکنون هر سکه امامی ۲ میلیون و ۵۰۶ هزار تومان معامله می شود و این در حالی است که حرکت نقدینگی به سمت بازار بورس سبب رشد تاریخی شاخص بورس شده است.
قیمت هرسکه امامی اکنون با ۵۱ هزار تومان افزایش به ۲ میلیون و ۵۰۶ هزار تومان رسید و این در حالی اسصت که سکه تمام بهار آزادی ۸۵ هزار تومان افزاش۵قیمت دااشته و به ۲ میلیون و ۳۹۵ هزار تومان رسیده است.
قیمت طلا نیز به موازات سکه حدود ۲۴۰۰ تومان افزایش یافت و اکنون هر گرم طلای ۱۸ عیار حدود ۲۱۳ هزار تومان خرید و فروش می شود.
افزایش قیمت سکه و طلا در حالی صورت می گیرد که ناظران با توجه به رکورد تاریخی شاخص بورس بر این عقیده هستند که اکنون بعد از سکه و ارز و مسکن نقدینگی به سمت بازار بورس در حال حرکت است.
قیمت جهانی طلا نیز امروز رشد بسیار پایینی را تجربه کرد اما روند کلی حرکت طلا کاهشی است. اکنون هر انس طلای جهانی با ۱.۲۶ دلار تغییر به ۱۲۸۱ دلار رسیده است.
دیدگاهتان را بنویسید