×

انصارالله با سلاح‌های توپخانه‌ای از چند جهت نیروهای مزدور دولت مستعفی یمن را که در تلاش برای ورود به فرودگاه الحدیده بودند هدف گرفتند / ادعایرسانه های وابسته به ائتلاف عربستان: نیروهای ائتلاف وارد فرودگاه الحدیده شدند / وزیر مشاور امارات در امور خارجه: ه

  • کد نوشته: 38481
  • ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
  • ۰
  • درگیری ها در الحدیده ادامه دارد و در حالی که رسانه های وابسته به ائتلاف عربستان سعودی از ورود به فرودگاه الحدیده خبر داده اند شبکه الجزیره امروز گزارش کرده انصارالله با سلاح‌های توپخانه‌ای از چند جهت نیروهای مزدور دولت مستعفی یمن را که در تلاش برای ورود به فرودگاه الحدیده بودند هدف گرفتند.

    انصارالله با سلاح‌های توپخانه‌ای از چند جهت نیروهای مزدور دولت مستعفی یمن را که در تلاش برای ورود به فرودگاه الحدیده بودند هدف گرفتند / ادعایرسانه های وابسته به ائتلاف عربستان: نیروهای ائتلاف وارد فرودگاه الحدیده شدند / وزیر مشاور امارات  در امور خارجه: ه
  • به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد به نقل از العهد، درگیری‌ها میان نیروهای ارتش و کمیته مردمی یمن با نیروهای ائتلاف عربستان در جنوب فرودگاه الحدیده ادامه دارد.


    منابع نظامی وابسته به ائتلاف متجاوز عربی امروز (سه‌شنبه) به خبرگزاری رویترز اعلام کردند، ارتش وابسته به دولت مستعفی یمن با پشتیبانی ائتلاف متجاوز عربی وارد مجتمع اصلی فرودگاه الحدیده شده‌اند. المسیره نیز گزارش داده، جنگنده‌های ائتلاف سعودی هفت بار فرودگاه الحدیده را بمباران کردند.


    در این راستا شبکه الجزیره امروز گزارش داد، انصارالله با سلاح‌های توپخانه‌ای از چند جهت نیروهای مزدور دولت مستعفی یمن را که در تلاش برای ورود به فرودگاه الحدیده بودند هدف گرفتند.


    نیروهای انصارالله همچنین در تلاش برای مسدود کردن خط ارتباطی بین الخوخه و الدریهمی در جنوب الحدیده هستند.


    پیشتر منابع نظامی یمنی گفته بودند، ارتش و کمیته‌های مردمی همچنان به محاصره نیروهای ائتلاف عربی و بستن مسیرهای زمینی امدادرسانی آن‌ها ادامه می‌دهند. عربستان بعد از مسدود شدن مسیرهای زمینی تجهیزات نظامی را از طریق دریا به مناطق الفازه، الجاح، المجیلیس و النخیله منتقل کرده است.


    ارتش یمن با پهپادهایی نیروهای متجاوز را که برای یورش به ساحل غربی تلاش می‌کردند هدف قرار داد که موجب کشته و زخمی شدن چند تن از آن‌ها شد.


    در همین راستا، انور قرقاش، وزیر مشاور در امور خارجه امارات اعلام کرد که هدف استراتژیک از عملیات الحدیده وادار کردن انصارالله به قبول راهکار سیاسی است.


    وی گفت: ما احساس می‌کنیم که الحدیده نقطه تحول خواهد بود و امیدواریم فرستاده سازمان ملل به یمن بتواند انصارالله را به ممانعت از سیطره بر الحدیده وادار کند.


    منبع: ایسنا، انتخاب 

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *