×

نامه زنگنه به پاکستانی‌ها: خط لوله IP تعیین‌تکلیف شود

  • کد نوشته: 5132
  • ۰۱ آبان ۱۳۹۶
  • ۰
  • براساس طرح‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغی به وزارت نفت خط لوله صادرات گاز ایران به پاکستان یکی از اولویت‌های ایران است که باید تا پایان دولت تعیین تکلیف شود و گاز ایران به پاکستان برسد. در این خصوص معاون وزیر نفت از نامه نگاری مجدد بیژن زنگنه وزیر نفت ایران با مقامات پاکستانی برای تعیین تکلیف خط لوله IP خبر داد.

    نامه زنگنه به پاکستانی‌ها: خط لوله IP تعیین‌تکلیف شود
  • به گزارش پایگاه خبری «با اقتصاد» به نقل از فارس، حمیدرضا عراقی از نگارش نامه وزیر نفت خطاب به مقامات پاکستانی در خصوص تعیین تکلیف قرارداد صادرات گاز ایران به پاکستان خبر داد.


    وی با اشاره به اینکه از جزئیات این نامه اطلاعی ندارد، گفت: چندی قبل نیز بیژن زنگنه نامه‌ای را خطاب به شاهد خاقان عباسی‌، وزیر وقت نفت و منابع طبیعی پاکستان برای تعیین تکلیف قرارداد صادرات گاز به پاکستان نوشته بود.


    طرح خط لوله انتقال گاز صادراتی ایران به هند و پاکستان در سال ۱۹۹۰ مطرح شد و قرار بود که در دسامبر سال ۲۰۱۴ صادرات گاز از طریق این خط لوله آغاز شود.


    طول خط لوله ایران به هند ۲۷۰۰ کیلومتر است و قرار بود گاز صادراتی ایران را از مسیر پاکستان به هند منتقل کند.


    با کناره گیری هند از این خط لوله عملا تنها مشتری گاز ایران پاکستان شد که به دلایل مختلف این کشور نیز نتوانست خط لوله صادراتی را در خاک کشور احداث کند.


    براساس طرح‌های اقتصاد مقاومتی ابلاغی به وزارت نفت خط لوله صادرات گاز ایران به پاکستان یکی از اولویت‌های ایران است که باید تا پایان دولت تعیین تکلیف شود و گاز ایران به پاکستان برسد.


    تیر ماه سال جاری «آصف درانی» سفیر پاکستان در ایران اعلام کرده بود پس از پایان تحریم‌ها علیه ایران ظرف مدت دو سال پروژه بزرگ انتقال گاز از ایران به پاکستان تکمیل خواهد شد.


     


     

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *