به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد به نقل از گاردین، بانک مرکزی اروپا در گزارش سه ماهه خود در مورد سلامت بازارهای مالی نوشته است سرمایهگذاران علائم هشداردهنده بازارهای مالی و نیز افزایش بدهی مصرفکنندگان به سطح هشدار را نادیده میگیرند.
بانک پرداختهای بینالمللی (BIS) گفته است که وضعیت اقتصاد جهانی اکنون بسیار شبیه به دوران پیش از ۲۰۰۸ است یعنی زمانی که سرمایهگذاران به دنبال بازدهی بسیار بالا بودند در نتیجه بدهی زیادی بالا آوردند تا بتوانند در داراییهای پرریسک و پر بازده سرمایهگذاری کنند.
بانک پرداختهای بینالمللی (BIS) که تحت عنوان بانک بانکهای مرکزی شناخته میشود گفت تلاشهای فدرال رزرو و بانک انگلستان برای کاهش رفتارهای پرخطر بازار از طریق افزایش نرخ بهره با شکست مواجه شده است و وضعیت بیثبات حبابهای مالی همچنان ادامه دارد.
ماریو بوریو، رئیس بانک پرداختهای بینالمللی گفت بانکهای مرکزی نیاز به تغییر روشهای برخورد با افزایش نرخ بهره پایه و نیز سرعت این افزایش دارند تا نیاز به آرام کردن بازارها را به سرمایهگذاران بقبولانند.
آسیبپذیری بازارها در سطح جهانی در طول یک دوره بلندمدت نرخ پایین بهره هنوز از بین نرفته است. سطح بسیار بالای بدهی هم در داخل و در هم در خارج هنوز موجود است و ارزشگذاریها نیز دارای حباب هستند.
دیدگاهتان را بنویسید