×

کمیته بانک‌داری مجلس سنای آمریکا امروز در مورد جروم پاول رأی‌گیری می‌کند

  • کد نوشته: 7635
  • ۱۴ آذر ۱۳۹۶
  • ۰
  • امروز در حالی قرار است در مورد رئیس جدید فدرال رزرو در کمیته بانک‌داری مجلس سنای آمریکای تصمیم‌گیری شود که اکثر کارشناسان بر این عقیده هستند او برای تأیید در مجلس سنا مشکل چندانی نخواهد داشت.

    کمیته بانک‌داری مجلس سنای آمریکا امروز در مورد جروم پاول رأی‌گیری می‌کند
  • به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد به نقل از سی. ان. ان، کمیته بانک‌داری مجلس سنای آمریکا قصد دارد امروز در مورد جروم پاول، کاندیدای ترامپ برای ریاست فدرال رزرو تصمیم‌گیری کند تا پس از تأیید در این کمیته برای تأیید نهایی به صحن مجلس سنای آمریکا برود.


    دونالد ترامپ ماه گذشته جروم پاول را به عنوان رئیس جدید فدرال رزرو معرفی کرد تا در ماه فوریه در صورت تأیید مجلس سنا جایگزین ژانت یلن رئیس کنونی این نهاد عظیم مالی در آمریکا شود.


    جروم پاول که از سال ۲۰۱۲ تاکنون عضو هیئت رئیسه فدرال رزرو و در دولت جورج دبلیو بوش از مقامات وزارت خزانه‌دای آمریکا بوده گزینه مجادله‌برانگیزی برای تصدی فدرال رزرو نبوده است و پیش‌بینی می‌شود تأکید او در دوران تصدی بر مسئله اشتغال متمرکز شود.


    کارشناسان از جمله یان کاتز تحلیل‌گر شرکت تحقیقاتی «آلفا پارتنرز» بر این عقیده هستند که انتظار می‌رود کمیته بانک‌داری پاول را به راحتی تأیید کند اگرچه اکثریت اعضای این کمیته دموکرات هستند. همچنین احتمال اینکه مجلس سنای آمریکا به او رأی کامل بدهد بسیار زیاد است.


    مایک کراپو، سناتور جمهوری‌خواه اهل آیداهو و رئیس کمیته بانک‌داری سنا هفته گذشته در جلسه استماع سخنان جروم پاول گفت: «پاول ثابت کرد که گزینه خوبی برای هدایت فدرال رزرو است». 


     

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *