×

گام آخر برای نهایی شدن لایحه اصلاح مالیات

  • کد نوشته: 8538
  • ۲۷ آذر ۱۳۹۶
  • ۰
  • این هفته لایحه اصلاح مالیات به صحن علنی کنگره آمریکا برای تصویب نهایی می‌رود و تنها مانع کنونی بیماری دو تن از جمهوری‌خواهان جان مک‌کین و تاد کوچران است.

    گام آخر برای نهایی شدن لایحه اصلاح مالیات
  • به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد به نقل از نیویورک تایمز، هفته پیش رو از این جهت بسیار اهمیت دارد که نسخه نهایی لایحه اصلاح مالیات که توسط جمهوری‌خواهان تنظیم شده است، در صحن علنی کنگره مورد رأی‌گیری قرار می‌گیرد.


    روز جمعه مجلس نمایندگان و مجلس سنا توانستند با حل اختلافات خود در مورد بعضی از بندهای این لایحه نسخه نهایی این لایحه را تنظیم کنند و اکنون این لایحه آماده رأی‌گیری است و تنها یک مانع وجود دارد و آن هم سلامتی دو تن از اعضای جمهوری‌خواهان مبنی بر حضور یا عدم حضور آنها در مجلس است.


    جان مک‌کین نماینده ایالت آریزونا در مجلس سنا و تاد کوچران از ایالت میسی‌سیپی به دلیل بیماری در این هفته در بیمارستان تحت درمان قرار گرفتند و احتمال حضور آنها در مجلس برای رأی‌گیری در هاله‌ای از ابهام است. در صورتی که این دو نفر بتوانند در کنگره حضور پیدا کنند و به لایحه رأی بدهند، این لایحه هفته بعد برای امضای نهایی روی میز دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالت متحده آمریکا قرار خواهد گرفت. 


     

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *