×

دلیل تعویق دوباره عرضه اولیه یک سهم در فرابورس/ زمان عرضه اولیه «نطرین» معلوم نیست

  • کد نوشته: 9221
  • ۰۵ دی ۱۳۹۶
  • ۰
  • یک مقام مسئول سازمان بورس با تشریح دلایل تعویق دوباره عرضه اولیه سهام شرکت عطرین نخ قم در فرابورس، گفت: با توجه به اشراف حسابرس معتمد بر حساب‌های مالی، سازمان بورس نظرات وی نسبت به برخی موارد از جمله چرخه فروش را خواستار شده است.

    دلیل تعویق دوباره عرضه اولیه یک سهم در فرابورس/ زمان عرضه اولیه «نطرین» معلوم نیست
  • به گزارش پایگاه خبری “بااقتصاد” به نقل از فارس صابر جعفروند ، با تشریح دلایل تعویق دوباره عرضه اولیه سهام شرکت عطرین‌نخ قم در فرابورس ایران، عنوان کرد: سازمان بورس همواره در عرضه‌های اولیه تلاش می‌کند، تا در آخرین لحظه برای کشف قیمت سهام، هر گونه کم و کاستی در اطلاعات و مستندات که باید از سوی ناشر یا حسابرس معتمد تکمیل و ارائه شود را دریافت و به بازار اعلام کند. 


    رئیس اداره نظارت بر ناشران فرابورس افزود: در مورد ناشر سهام عطرین نخ قم نیز همین فرایند دنبال شده و سازمان بورس تلاش می‌کند، تا با تکمیل اطلاعات و با توجه به حساسیت بیشتری که در عرضه‌های اولیه سهام وجود دارد، هر آنچه که برای بازتاب گزارش‌ کامل یک ناشر نیاز است را به بازار و متولیان فرابورس ایران اعلام و در عین حال هماهنگی‌ لازم برای عرضه‌های اولیه را فراهم کند.


    این مقام مسئول در برابر پرسش خبرنگار فارس مبنی بر اینکه تا چه حد موضوع مغایرت گزارش حسابرس ناشر «نطرین» با گزارش‌های قبلی دلیل تعویق عرضه اولیه این سهم در روز جاری بوده است، پاسخ داد: اطلاعاتی که از یک ناشر به دست می‌آید، باید بر اساس چارچوب‌ افشای اطلاعات از جمله همگن بودن و تقارن آنها مورد بررسی قرار می‌گیرد و سازمان بورس تلاش می‌کند تا با برطرف کردن هر گونه نقص در این زمینه فرآیند عرضه‌های اولیه را بر اساس الزامات بیشتری که در زمینه نظارت وجود دارد را برای سایر ارکان بازار سرمایه از جمله فرابورس تکمیل نماید.


    جعفروند ادامه داد: در مورد ناشر «نطرین» لزوماً تناقض اطلاعات و یا گزارش حسابرس معتمد با مستندات قبلی دلیل تعویق عرضه اولیه این سهم در روز جاری نبوده و سازمان بورس هر کجا که با عدم همگن بودن اطلاعات روبه‌رو شود، به دنبال تکمیل فرایند گزارش‌ها و مستندات برای انجام عرضه اولیه است. 


    به گفته وی، در زمینه نظارت بر ناشران فرابورسی همواره تکمیل اطلاعات و عدم ناهماهنگی با ارکان بازار از جمله بورس یا فرابورس از شروط اصلی اداره نظارت بر ناشران بوده و تلاش می‌شود، تا هیچ عرضه اولیه‌ای حتی با اطلاعات کمتر اما ناقص انجام نشود. 


    رئیس اداره نظارت بر ناشران فرابورس درباره درخواست سازمان بورس از ناشر «نطرین» برای ارائه مستندات بیشتر گفت: هم اکنون بحث ارائه مستندات بیشتر از سوی ناشر «نطرین» مطرح نبوده، بلکه به دلیل اشراف همه‌جانبه حسابرس معتمد به حساب‌های مالی و ارتباط بیشتر وی با ناشر، سازمان بورس نظر وی را در مواردی از جمله فرایند فروش شرکت عطرین نخ قم درخواست کرده و خواسته است تا در مورد مسائل مطرح شده توضیح دهد که اگر قابل برطرف شدن باشد، به سرعت تصحیح و در غیر این صورت تصمیم‌گیری دیگری در این مورد اتخاذ خواهد شد. 


     

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *