به گزارش پایگاه خبری “بااقتصاد” در پایان معاملات آخرین روز کاری هفته بازار سهام چهارشنبه ۶ دی ماه ۹۶ شاخص کل بورس با افت ۲۵۳واحدی بر روی رقم ۹۷هزار و ۸۹۹واحد قرار گرفت. نمادهای فولاد با ۷۳ واحد، کچاد با ۵۴ واحد، تاپیکو با ۵۲ واحد، خودرو با ۳۶ واحد، شبندر با ۳۵ واحد و شپنا با ۲۵ واحد کاهش بیشترین تاثیر منفی بر روی شاخص کل و در مقابل نماد فارس با ۱۷۳ واحد مثبت تاثیرگذارترین نمادها بر روی شاخص کل بودهاند.
شاخص کل هموزن با افت حدود ۵۴.۴۹ واحدی، رقم ۱۷هزار و ۸۸۰واحد و شاخص آزاد شناور نیز با افت ۴۴۷ درصد تغییر ۱۰۵هزار ۳۳۸ واحد را نمایش دادند.
در جریان دادوستدهای امروز بازار سرمایه تعداد ۸۸۷میلیون سهم و حقتقدم بهارزش ۱۸۳میلیارد تومان در ۱۱۶هزار نوبت مورد دادوستد قرار گرفت.
در بازار فرابورس نیز شاخص آیفکس تحت تاثیر معاملات منفی در نمادهای مارون، میدکو، زاگرس، هرمز، خدیزل و ارفع با افت حدود ۱۴.۱۰واحدی بر روی رقم هزار و ۸ واحد قرار گرفت. نمادهای سرچشمه، شاوان و چکاپا نیز نمادهای مثبت تاثیرگذار بر شاخص آیفکس بودهاند.
امروز شاهد افزایش تقاضا در گروه انبوه سازی بوده ایم ، تا جایی که نمادهای ثاباد و ثپردیس با صف های خرید به کارخود پایان دادند.
رفت وآمدهای بازار سهام
در پایان معاملات امروز نماد معاملاتی مخابرات ایران جهت برگزاری مجمع عمومی فوق العاده به منظور تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه، نماد معاملاتی شرکت ساختمان اصفهان جهت برگزاری مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام در روز یکشنبه مورخ ۱۰/۱۰/۱۳۹۶،در پایان معاملات متوقف شدند. در مقابل نمادهای معاملاتی شرکت های سیمان ایلام(سیلام)با توجه اعلام پیش بینی درامد هر سهم سال مالی منتهی به۱۳۹۷/۱۰/۳۰ و حق تقدم شرکت لیزینگ رایان سایپا(ولساپاح)با توجه به پایام مهلت پذیره نویسی بدون محدودیت نوسان قیمت با استفاده از مکانیزم حراج تک قیمتی آماده به تابلوی معاملاتی بازگشتند .
حاشیه بازار
نماد معاملاتی امید که قیمت سهام آن از روز عرضه اولیه از محدوده ۱۶۰ تومان به ۱۹۴ رسیده و بازدهی حدودا ۲۰ درصدی را نصیب سهامدارانش کرده است ، امروز با عرضه صف خرید مواجه شد بر روی قیمت ۱۹۰ تومان متعادل شد.
شرکت سرمایه گذاری صباتامین، وابسته به شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی (شستا) در نظر دارد به وکالت از طرف سهامداران عمده، ۴۲ درصد از سهام شرکت کربن ایران، ۴۴ درصد سهام شرکت دوده صنتعی پارس، ۹۰ درصد سهام شرکت سولیران و ۸۶ درصد شرکت حریر خوزستان را از طریق شرکت بورس اوراق بهادار تهران و یا شرکت فرابورس ایران به فروش برساند. خریداران این بلوکها مدیریت را به دست میگیرند.
همچنین تعداد ۵ میلیارد و ۵۵۶ میلیون و ۳۶۱ هزار و ۴ سهم شرکت ذوب آهن اصفهان توسط سازمان خصوصی سازی به وکالت از سوی صندوق حمایت و بازنشستگی کارکنان فولاد عرضه می شود. این بلوک شامل ۱۶.۷۵ درصد سهام “ذوب” به قیمت پایه هر سهم ۷۹۴ ریال با شرایط ۱۰ درصد نقد و بقیه اقساط ۶ ساله در روز چهارشنبه ۲۰ دی ماه جاری در فرابورس ایران عرضه خواهد شد.
امروز قرار بود بلوک ۱۷ درصدی های_وب درقیمت ۱۰۰۰ تومان عرضه شود ، که به دلیل عدم اطلاع رسانی ناظر بازار برای فروش این آگهی و همچنین متوقف بودن نماد معالاتی این شرکت در بازار بورس امروز این عرضه صورت نخواهد گرفت ..
دیدگاهتان را بنویسید