×

تولید سالانه مس کاتدی ایران به ۵۰۰ هزار تن خواهد رسید / برنامه‌ریزی برای در اختیار گرفتن ۲۰ درصدی واردات مس کاتدی ترکیه

  • کد نوشته: 166148
  • ۰۱ دی ۱۳۹۸
  • ۰
  • مدیرعامل شرکت ملی مس ایران در سخنانی ضمن بیان اینکه تولید سالانه مس ایران به ۵۰۰ هزار تن خواهد رسید در ادامه گفت ترکیه سالی ۵۰۰ هزار تن مس کاتدی از قزاقستان وارد می‌کند و ایران با تولید ۱۰۰ هزار تن مس کاتدی در معدن ورزقان می تواند ۲۰ درصدی بازار ترکیه را در اختیار بگیرد.

    تولید سالانه مس کاتدی ایران به ۵۰۰ هزار تن خواهد رسید / برنامه‌ریزی برای در اختیار گرفتن ۲۰ درصدی واردات مس کاتدی ترکیه
  • به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، اردشیر سعدمحمدی در آیین بهره‌برداری از طرح‌های تکمیل زنجیره تولید مجتمع مس سونگون ورزقان، با اشاره به اینکه برای سونگون برنامه ریزی کردیم تا ۲۰ درصد بازار ترکیه را بگیرد، اظهار داشت: ترکیه سالی ۵۰۰ هزار تن مس کاتدی از قزاقستان وارد می‌کند که با تولید ۱۰۰ هزار تن مس کاتدی در ورزقان، این شرکت می‌تواند بیش از ۲۰ درصد بازار ترکیه را به دست ‌آورد.


    وی با بیان اینکه تقاضای بازار جهانی تا ۵ سال آینده ۲.۵ میلیون تن افزایش می‌یابد، گفت: با برنامه‌ریزی شرکت ملی مس، ایران بخشی از این تقاضا را پوشش می‌دهد و به تولید سالانه ۵۰۰ هزار تن مس کاتدی می‌رسیم.


    مدیرعامل شرکت ملی مس ایران، با تاکید بر اینکه علی‌رغم تحریم‌های شدید، به دلیل کیفیت بالای تولیدات مس ایران، بازار مس خواهان مس ایران است و نتوانسته این محصول را تحت تاثیر تحریم قرار دهد، افزود: خلوص مس دنیا ۹۹.۹ است در حالی که ایران توان تولید مس با خلوص ۹۹.۹۹۹ دارد.


    سعدمحمدی با اشاره به اینکه برای این مسیر توسعه، اکتشافات را گسترش داده‌ایم، گفت: ذخایر جدیدی در کشور کشف شده که عمر معدن منطقه را بیش از ۶۰ سال افزایش داد و با ذخایر دیگر به ۱۰۰ سال می‌رسانیم.


    وی از استانداری خواست تا هماهنگی لازم را برای گسترش معدن با رعایت الگوهای زیست محیطی صورت دهد و ابراز داشت: معدن هفت‌چشمه می‌تواند در بالانس کیفی کارخانه‌های ذوب و پالایش مس موثر باشد لذا باید زودتر عملیاتی شود.


    مدیرعامل شرکت ملی مس ایران با تاکید بر اینکه در مورد مسایل زیست محیطی آخرین تکنیک‌های روز را در معادن و کارخانجات مس رعایت خواهیم کرد، خاطرنشان کرد: دغدغه‌ای در این حوزه نداریم.


    وی افزود: امروز فاز ۳ سونگون کلنگ‌زنی می‌شود و فاز ذوب و پالایش و ۱۷ زیر پروژه مورد بهره‌برداری می‌رسد و ظرف سه تا چهار سال آینده شاهد دگرگونی جدی اقتصادی و تولید و اشتغال در منطقه خواهیم بود.


    منبع: تسنیم 

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *