×

برگزاری همزمان دو مجمع ولغدر

  • کد نوشته: 17876
  • ۰۸ اسفند ۱۳۹۶
  • ۰
  • شرکت لیزینگ غدیر با انتشار آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه و مجمع فوق العاده خبر از برگزاری این دو مجمع در روز ۲۲ اسفند داد.

    برگزاری همزمان دو مجمع ولغدر
  • به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، شرکت لیزینگ غدیر آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی و مجمع فوق العاده را منتشر کرد.


    آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی به طور فوق العاده برای سال مالی منتهی به ۱۳۹۶/۰۹/۳۰:


    از کلیه سهامداران، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و هم چنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت می گردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت ۱۱ صبح سه شنبه ۲۲ اسفند ۹۶ در محل کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج، تالار اجتماعات شرکت محور سازان ایران خودرو برگزار می گردد حضور بهم رسانند.


    انتخاب اعضای هیات مدیره در دستور کار این جلسه قرار دارد.


    آگهی دعوت به مجمع عمومی عادی سالیانه برای سال مالی منتهی به ۱۳۹۶/۰۹/۳۰:


    از کلیه سهامداران، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و هم چنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت می گردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت ۹ صبح سه شنبه ۲۲ اسفند ۹۶ در محل کیلومتر ۱۰ جاده مخصوص کرج، تالار اجتماعات شرکت محور سازان ایران خودرو برگزار می گردد حضور بهم رسانند.


    دستورجلسه:


    استماع گزارش هیئت مدیره و بازرس قانونی


     تصویب صورت های مالی سال  مالی منتهی به ۱۳۹۶/۰۹/۳۰


    انتخاب حسابرس و بازرس قانونی


     انتخاب روزنامه کثیرالانتشار


     تعیین پاداش هیات مدیره


     تعیین حق حضور اعضای غیر موظف هیات مدیره


     

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *