×

سوریه شر تروریستها را از بیخ گوش پایتختش کم کرد

  • کد نوشته: 18494
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۶
  • ۰
  • گروه‌های تروریستی طی هفته‌های گذشته با حملات خمپاره‌ای و راکتی به شهر دمشق، توافق کاهش تنش را نقض کرده‌اند؛‌ مسئله‌ای که ارتش سوریه را بر آن داشت به حضور آن‌ها در بیخ گوش پایتخت این کشور پایان دهد

    سوریه شر تروریستها را از بیخ گوش پایتختش کم کرد
  • به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، نیروهای ارتش سوریه روستای دیگر را در منطقه غوطه شرقی دمشق آزاد کردند.


    گروه رسانه‌ای «الإعلام الحربی» لبنان اعلام کرد که ارتش سوریه شامگاه شنبه روستای «حوش الصالحیه» را به همراه بلندی‌های راهبردی «فرزات» در این منطقه آزاد کرد.


    ارتش سوریه شنبه (امروز) از محور شرق منطقه غوطه شرقی موفق شد خطوط دفاعی گروه‌های ترریستی را در این منطقه درهم شکسته و روستاهای «الشیفونیه»، «اوتایا»، «النشابیه» و «حزرما» را آزاد کند(+).


    گروه‌های تروریستی از قبیل جبهه النصره، جیش الاسلام، فیلق الرحمن و احرار الشام طی هفته‌های گذشته با حملات خمپاره‌ای و راکتی به شهر دمشق، توافق کاهش تنش را نقض کرده‌اند؛‌ مسئله‌ای که ارتش سوریه را بر آن داشت تا با از سرگیری عملیات خود که از سال ۲۰۱۳ متوقف شده بود به حضور آن‌ها در بیخ گوش پایتخت این کشور پایان دهد.


     


    منبع: فارس

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *