×

کاهش ۱۰ تا ۱۲ هزار تومانی گوشت گوسفندی در بازار

  • کد نوشته: 189719
  • ۲۵ فروردین ۱۳۹۹
  • ۰
  • رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی ضمن بیان اینکه گوشت گوسفندی کاهش ۱۰ تا ۱۲ هزار تومانی داشته است در ادامه گفت در آستانه ماه رمضان احتمالا قیمت گوشت درصدی افزایش یابد.

    کاهش ۱۰ تا ۱۲ هزار تومانی گوشت گوسفندی در بازار
  • به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، علی اصغر ملکی رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در سخنانی گفت: تقاضا برای گوشت گوسفندی به شدت کاهش یافته؛ اما عرضه وجود دارد و همین مساله باعث رکود و بی رونقی بازار شده است.


    وی با بیان اینکه قیمت گوشت گوسفندی، نسبت به ایام قبل از عید بین ۱۰ تا ۱۲ هزارتومان کاهش یافته است، افزود: هم اکنون قیمت هر کیلوگرم شقه بدون دنبه برای مغازه داران بین ۹۷ تا ۱۰۰ هزارتومان و برای مصرف کنندگان نهایی، ۱۱۰ هزارتومان است.


    ملکی درباره قاچاق دام از کشور توضیح داد: به دلیل شیوع کرونا و بسته شدن مرزها، قاچاق متوقف شده و دامی از کشور خارج نمی‌شود.


    وی درباره اینکه برای روزهای آینده چه شرایطی را پیش بینی می‌کنید؟، افزود: آخر ماه جاری به دلیل اینکه در آستانه ماه مبارک رمضان قرار می‌گیریم، احتمال دارد قیمت درصدی افزایش یابد.


    ملکی اضافه کرد: سازمان دامپزشکی در صدور مجوز برای ورود دام از غرب کشور به تهران، مقداری کند عمل می‌کند که ما از آنها درخواست می‌کنیم این روند را سرعت ببخشند تا مشکلی برای عرضه ایجاد نشود.


    وی با بیان اینکه بره‌های جدید نیز کم کم به بازار عرضه وارد می‌شوند، گفت: به دلیل بارش‌های خوب و وضعیت مطلوب مراتع دام‌ها به خوبی تغذیه شده اند بنابراین ما مشکلی در عرضه نخواهیم داشت و تنها بحث صدور مجوز باید مقداری سرعت بگیرد.


    منبع: خبرآنلاین 

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *