×

۶۹ درصد مسافران از مرزهای کشور خارج شده‌اند / مرز مهران، بازرگان، رازی، شلمچه و بیله سوار به ترتیب محل خروج مسافران بوده است

  • کد نوشته: 21850
  • ۰۵ فروردین ۱۳۹۷
  • ۰
  • مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر وضعیت روند ناوگان حمل و نقل عمومی ضمن بیان اینکه ۶۹ درصد مسافران از مرزهای کشور خارج شده‌اند در ادامه افزود مرز مهران، بازرگان، رازی، شلمچه و بیله سوار به ترتیب محل خروج مسافران بوده است.

    ۶۹ درصد مسافران از مرزهای کشور خارج شده‌اند / مرز مهران، بازرگان، رازی، شلمچه و بیله سوار به ترتیب محل خروج مسافران بوده است
  • به گزارش پایگاه خبری بااقتصاد، حمیدرضا شهرکی در گفت‌وگو با یک برنامه خبری تلویزیونی، با اشاره به اینکه ۳۰۶ هزار انواع وسیله نقلیه عمومی جابجایی مسافران را انجام داده است، افزود: ۶۹ درصد این جابجایی ها با اتوبوس و مابقی از طریق مینی بوس و تاکسی با پلاک عمومی انجام شده است.  


    وی میزان تردد از پایانه های مرزی را ۵۹۲ هزار نفر مسافر اعلام کرد و ادامه داد: کشور عراق رتبه اول، ترکیه دوم و آذربایجان سومین کشور مقصد اعلام شده است.


    شهرکی با اشاره به اینکه ۶۹ درصد مسافران از مرزهای کشور خارج شده‌اند، گفت: مرز مهران، بازرگان، رازی، شلمچه و بیله سوار به ترتیب محل خروج مسافران بوده است.  


    مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر وضعیت روند ناوگان حمل و نقل عمومی را از نظر نوسازی و توسعه مناسب دانست و گفت: متوسط عمر ناوگان حمل و نقل عمومی در حوزه اتوبوس ۱۰ سال و از نظر کیفیت و توجه به ایمنی سفر بسیار قابل قبول است.  


    وی با اشاره به افزایش پیدا نکردن قیمت بلیت طبق اعلام رسمی از مراکز مسئول افزود: بازرسان در قالب گشت جاده ای برای کنترل و ایمنی و در پایانه ها حضور داشته و هر نوع شکایتی را رسیدگی خواهند کرد.  


    شهرکی با اشاره به اینکه طبق آمارها در سال گذشته دو درصد حوادث کشور در جاده ها بوده است ادامه داد: افزایش نظارت ها، آموزش رانندگان و نوسازی ناوگان برای فعالیت انجام شده در جهت افزایش ایمنی جاده‌هاست.



    منبع: فارس

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *