×

اسرائیل: اجازه نمی دهیم حضور نظامی ایران در سوریه تثبیت شود

  • کد نوشته: 21874
  • ۰۵ فروردین ۱۳۹۷
  • ۰
  • وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت: سرائیل به ایران اجازه نخواهد داد حضور نظامی‌اش در سوریه را تثبیت کند و در این زمینه کاملا هم جدی هستیم

    اسرائیل: اجازه نمی دهیم حضور نظامی ایران در سوریه تثبیت شود
  • به گزارش پایگاه خبری با اقتصاد، «آویگدور لیبرمن»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی روز یکشنبه بار دیگر ادعاها علیه ایران را تکرار کرد و گفت اسرائیل اجازه نخواهد داد ایران حضور نظامی‌اش در سوریه را تثبیت کند. 


    به نوشته یدیعوت آحارونوت، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در همایشی روز یکشنبه گفت: «اسرائیل به ایران اجازه نخواهد داد حضور نظامی‌اش در سوریه را تثبیت کند. اینطور نیست که در این مورد حرف بزنیم، جدی هستیم.»


    لیبرمن در ادامه به موضوع برنامه هسته‌ای ایران پرداخت و گفت: «ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا نخواهد کرد. اسرائیل مصمم است اجازه دستیابی سلاح هسته‌ای را به ایران ندهد.»


    ادعاهای وزیر جنگ صهیونیست‌ها در حالی مطرح شده که رژیم صهیونیستی تنها دارنده سلاح‌های هسته‌ای در خاورمیانه است و تا کنون اجازه نظارت بر برنامه هسته‌ای تسلیحاتی خود را به نهادهای بین‌المللی نداده است.


     


    منبع: تسنیم

    برچسب ها

    اخبار مرتبط

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *